2777
2789
عنوان

خانما دست داداشم اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 46 پست
اگه الان پیشته اون یکی دستش رو فشار بده ببینم بعد یه ربع و اینا اینجوری میشه؟

چشم. اگه بشه یعنی. چیه؟؟ 

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

اگه خود به خود اینجوری شده اصلا مهم نیست، حالا اگه با لمس یا یه کم فشار دادن اینجوری میشه بیا بعد برات بگم، ایشالا که چیزی مهمی نیست و با خوردن چیزی که بهش حساسیت داره یا دست زدن به خاکی چیزی اینجوری شده

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خود به خود اینجوری شده اصلا مهم نیست، حالا اگه با لمس یا یه کم فشار دادن اینجوری میشه بیا بعد بر ...

میگه چند هفته پیشم پاشم همینطور شده

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
میگه چند هفته پیشم پاشم همینطور شده

ببین چیزی که الان بهت میگم یهو بزرگش نکن خوب، اصلا هم نگران نباش اون بنده خدارو هم نگران نکن، خیلی حرکات و چیزهایی که انسان که از گوشت خون و آب درست شده حالاتش شبیه همه، ما ناراحتی ریه داریم اونوقت یه سرماخوردگی ساده هم همون حالات خدایی نکرده مشکل ریه رو هم داره، اینارو گفتم که بیخود خودت رو ناراحت نکن، بهش بگو بره یه آزمایش خون بده

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد

من هفته پیش رون پام کلا اینجوری شد بعد اینکه صبحونه خوردم 

نمیدونم به عسل حساسیت کردم یا به مربای آلبالو چون کلی گلاب داشت 

بعد چند ساعت کاملا از بین رفت اصلا دست اینا نزدم بهش خاکشیر خوردم با لیمو تازه

من هفته پیش رون پام کلا اینجوری شد بعد اینکه صبحونه خوردم  نمیدونم به عسل حساسیت کردم یا به مر ...

یه بارم تخم مرغی که حس میکردم مونده خوردم کل پاهام اینجوری شدن 

کهیره من به فلفل حساسیت دارم اگه بخورم کهیر میزنم اندازه کف دست چشامم باد میکنه 

نگران نباش اگه خیلی زیاد باشه امپول بتامتازون ال آ بزنی ۱ ساعته پفش میخوابه اگه کمه قرص سیتریزن یا فکسوفنادین بخوره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

اگه علائم انفولانزا داره به فکر باشین لطفا به درمان نینی سایتی ها اعتماد نکنین نمیدونم ضد التهاب بزن ال بزن اصلا اصلا 

اگر همراه علایم سرماخوردگیه یا قبلا یود سریع برین دکتر کدوم شهرین!

اگه علائم انفولانزا داره به فکر باشین لطفا به درمان نینی سایتی ها اعتماد نکنین نمیدونم ضد التهاب بزن ...

مشهدیم عزیزم

باید چه کنیم تا خوب. بشه؟؟ چرا. میزنه؟ 

برو دکتر پوست عزیزم 

شاید ما یه چیزی بگیم که به پوستش نیازه بدتر شده ما که دکتر نیسیم♥️

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.