اگه خود به خود اینجوری شده اصلا مهم نیست، حالا اگه با لمس یا یه کم فشار دادن اینجوری میشه بیا بعد برات بگم، ایشالا که چیزی مهمی نیست و با خوردن چیزی که بهش حساسیت داره یا دست زدن به خاکی چیزی اینجوری شده
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین چیزی که الان بهت میگم یهو بزرگش نکن خوب، اصلا هم نگران نباش اون بنده خدارو هم نگران نکن، خیلی حرکات و چیزهایی که انسان که از گوشت خون و آب درست شده حالاتش شبیه همه، ما ناراحتی ریه داریم اونوقت یه سرماخوردگی ساده هم همون حالات خدایی نکرده مشکل ریه رو هم داره، اینارو گفتم که بیخود خودت رو ناراحت نکن، بهش بگو بره یه آزمایش خون بده
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
شاید ما یه چیزی بگیم که به پوستش نیازه بدتر شده ما که دکتر نیسیم♥️
من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.