2777
2789
عنوان

بچه ها براتون یک چیزی تعریف کنم

149 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش ها رفته بودم خونه ی دختر عمم و فیلم عروسیش و گذاشت که من نگاه کنم 

وقتی داشتم نگاه میکردم خودم رو دیدم که حجابم درست و کامل نبود و ....

من معمولا حجابم و رعایت میکنم ولی اون زمان به خاطر شرایط عروسی جوگیر شده بودم و حتی جلوی نامحرم کلا شالم رو درآوردم برای یک تایمی 

و وقتی داشتم فیلم رو میدیم پشیمون بودم و احساس ناراحتی  و شرمندگی به سراغم اومده بود

بعد این فکر به ذهنم اومد که ما در اون دنیا زندگی خودمون رو نگاه می‌کنیم و وقتی داریم گناه میکنیم ممکنه این حس ناراحتی و پشیمونی و شرمندگی به سراغ ما بیاد و میگیم چه اشتباهی کردیم که گناه کردیم و درست رفتار نکردیم 

بیاین تا زمانی که فرصت داریم مراقب اعمال و کارها و رفتارهامون باشیم و ان‌شاءالله خدا هم کمک می‌کنه بهترین ها نصیبمون بشه 

با اجازه ادمین عزیز

سلام 

دوستان درخواست بدید تو پیوی براتون یه لینک بدم 

تو برنامش بهتون طلا میده 

همون موقع میتونید بزنید به حساب 

بخدا راست میگم تبلیغم نمیکنم 

منم به اون پوله نیاز دارم 

هرکی خواست درخواست بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه ادمین عزیزسلام دوستان درخواست بدید تو پیوی براتون یه لینک بدم تو برنامش بهتون طلا میده همون ...

اسی مگه اجازه داد؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دقیقا همینطوره عزیزم جه خوب که اینطوری برداشت کردی

امیدوارم خدا از گناهانم بگذره 

و انقدر بهم فرصت بده تا تلاش کنم که اشتباهاتم رو جبران کنم و همینطور که پاک منو به این دنیا آورد 

پاک و معصوم هم من و از این دنیا ببره پیش خودش

بخدا که موی سر تو به هیچ کسی آسیبی نمیزنه بیایید آدمهای خوبی باشیم تا دل کسی رو نلرزونیم حق کسی رو ن ...

میخواستم مثالی زده باشم 

که وقتی من فقط داشتم یک فیلم از خودم میدیدم 

اونم در این دنیا چقدر احساس پشیمونی داشتم 

حالا تو فکر بری اون دنیا و فیلم خودت رو ببینی که داری گناه میکنی حالا من بی حجابی و مثال زدم  

به قول شما باید مراقب بود دل نشکنیم 

قضاوت نکنیم 

تهمت نزنیم و ....