2777
2789
عنوان

خانما دست داداشم اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کهیر  نسخه دکتر : سیتریزین  چه چیز جدیدی خورده اینجوری واکنش نشون داده بدنش

دقیقا ، دکتر برای هررر گونه حساسیت فقط و فقط ستیریزین و انتی هیستامین میده

{ و آنها که ستم كردند به زودى میدانند كه بازگشتشان به كجاست! }
کهریه دیگه فک کنم‌ میخاره؟

یکم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

قبلا هم اینطوری شده؟ آیا وقتی دستش رو یه کم با فشار لمس میکنی اینجوری میشه؟ 

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
دقیقا ، دکتر برای هررر گونه حساسیت فقط و فقط ستیریزین و انتی هیستامین میده

اره من یکسال کل بدنم در عرض 3ساعت باد کرده بود کفش تو پام نمیرفت در این حدددددد . همینجوری شده بودم . امپولشو بهم زد خوب شدم

قبلا هم اینطوری شده؟ آیا وقتی دستش رو یه کم با فشار لمس میکنی اینجوری میشه؟ 

نه یهو. اینطوری شده میگه قبلا پاهاشم اینطور شدخ

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

اگه الان پیشته اون یکی دستش رو فشار بده ببینم بعد یه ربع و اینا اینجوری میشه؟

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد

عزیزم من چهار تا دکتر رفتم برای حساسیتم هییییچ کدوم نفهمیدن چیه ، https://www.healthline.com/health/itching#causes

این سایت رو خوندم با توجه به علائمم فهمیدم درماتوگرافی هست ، بعد زدم توی نت داروهای گیاهی که گفته بودن جواب داد سریع . دکترا اصولا اعتقاد ندارن به گیاهیا.

شما هم بخون و عکساشو ببین شاید متوجه شدی که چیه

{ و آنها که ستم كردند به زودى میدانند كه بازگشتشان به كجاست! }