2777
2789
عنوان

وقتی به این باور برسید

396 بازدید | 62 پست

که هر چه دارید از اوست 

و هر چه از دوست رسد خوش است 

درد ها ، غم ها ، مشکلات قابل تحمل تر میشن 

یه چیزی بگم خیلی ناراحتم که نفسم از جای گرم در میاد 

چون میترسم عین بعضیا بی انگیزه ، بی باور ، ناامید بشم

نمیدونم چه قدر بک درد میتونه بزرگ باشه ولی میتونم برات دعا کنم میشه منو ببخشی که فقط میتونم برات دعا کنم 

من اگه بخوام به مشکلاتم فکر کنم فقط میرسم به خانواده ای که شاید دوست داشتنشونو ابراز نکردن و شاید اینکه پولدار نباشیم و اینکه اعصاب ندارم، غیبت میکنم

و از همه مهم تر عاشق و شیدایه امام زمان نیستم که فکر کنم آخری غم کوچیکی نیست واقعا

نه اعتیاد 

نه خیانت

نه دست به زن

نه مریضی

نه زندانی

نه...

بذارین باهاتون صادق باشم نتونستم ادامه بدم خجالت میکشم از روی خدا که بهش امیدوارم و خیلی به این امیدواری افتخار میکنم در حالی که مشکل دنیایی خاصی ندارم

شما چی؟ شما چطورین؟ میشه یک کلمه از مشکلت بگی و کنارش بگی هنوز خدا رو باور داری؟ یا نه؟

یا اگه تو هم مثل من به قول دوستان خوشی زده زیر دلت بگو که مشکل حادی نداری و بازم باورش داری یا نه؟

استثناً تو این تاپیک جواب هیچکس نمیدم  تا بتونم بخونم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

ادمهایی که تحت هر شرایطی امیدوارن و شکایت نمیکنن یجور دیگه زیبان

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ادمهایی که تحت هر شرایطی امیدوارن و شکایت نمیکنن یجور دیگه زیبان

قرار بود جواب ندم ولی دلم نیومد این پیام زیبا بی جواب بمونه 

خدا این زیبایی رو نصیب همه ی آدماش بکنه واقعا

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط به خودم فکر نمیکنم. خیلی وقتا موضوعاتی ناراحتم میکنه که شاید خیلیا راحت بگن به ما چه؟

مثلا امشب شنیدم که یکی گوشت گوساله خریده کیلویی ۱ تومن. عمیقا قلبم درد اومد. با قیمت ۶۰۰ ۷۰۰ تومن هم از سفره خیلیا حذف شده بود دیگه چه برسه میلیونی بشه واقعا خیلی غصه خوردم. کاش میتونستم کاری کنم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تمام مشکلاتم با عنایت خداوند و اهل‌بیت علیه السلام حل شده

و تجربه یک عمر من اینه که تنها راه نجات اهل بیت علیهم مخصوصاً اقا امام زمان علیه السلام هستن🌹♥️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من فقط به خودم فکر نمیکنم. خیلی وقتا موضوعاتی ناراحتم میکنه که شاید خیلیا راحت بگن به ما چه؟مثلا امش ...

آفرین به این حس همدردی ات

میتونی کاری بکنی و اون هم دعا برای فرج آقا امام زمان علیه السلام هست، که با اومدنشون همه چیز درست میشه، همه چیز♥️

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من فقط به خودم فکر نمیکنم. خیلی وقتا موضوعاتی ناراحتم میکنه که شاید خیلیا راحت بگن به ما چه؟مثلا امش ...

چرا من نمیتونم جواب ندم ؟

بله دل آدم میسوزه اما باز هم میخرن 

ببخشید ولی من گرونی رو مشکل حساب نمیکنم نه که نباشه ها ولی چون خودم درگیرشم و هنوز فریزرم خالیه مشکلی نیست برام دنبال دلیل بزرگتری برای قطع امیدم

آفرین به این حس همدردی اتمیتونی کاری بکنی و اون هم دعا برای فرج آقا امام زمان علیه السلام هست، که با ...

یا صاحب الزمان 

میشه اسم آقامو نیاری ؟ 

میدونی تازگیا خیلی زیاد ازش شرمندم 

به جاش بگو مشکلت جیه ؟ و هنوز بهشون امید داری؟

آفرین به این حس همدردی اتمیتونی کاری بکنی و اون هم دعا برای فرج آقا امام زمان علیه السلام هست، که با ...

وقتی خیلی امیدوار موندی ب این خدا برات گشایشی بذاره،و هنوز اون چیزی ک میخای نشده چجور بازم صبوری کنیم و امیدوارباشیم،؟

مشکلی نیست خداروشکر ،چون بهترین هارو ،خداوند برام چیده هروقت چیزی خواستم دریغ نکرده ،پس نامردم اگه ب ...

خیرشو هممون ببینیم آرامشو برسونه 

خودش بهمون ارفاق کنه

چرا من نمیتونم جواب ندم ؟بله دل آدم میسوزه اما باز هم میخرن ببخشید ولی من گرونی رو مشکل حساب نمیکنم ...

چرا دنبال قطع امیدین؟ امید نهایی ترین چیزیه که ما رو به زندگی وصل میکنه. امید نباشه هیچی نیست. امید به ظهور، امید به فردای بهتر، امید به اینده، امید به بخشش خدا، امید به خیلی چیزا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم توی بدترین شرایط زندگی همیشه بهش ایمان داشتم حکمتش رو شکر

الهی شکر 

حتی نمیتونم خودم رو کنترل کنم که جواب ندم