اصلا نمیتونم باورکنم ک ماروتنهاگذاشت. همین دیروزحالش خوب بود شب رفت بیمارستان صبح ماروتنها گذاشت😭
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خیلی متاسف شدم امیدوارم که جای مامان عزیزتون پیش خدای مهربون امن و عالی باشه و به دل شما هم صبر و آرامش بده . این مسیر و مسافرت یه طرفه ای هست که همه ما میریم اما در زمان های متفاوت گلم حق داری به این دلتنگی گریه کنی ولی صبر داشته باش و براشون قرآن بخون تا آرامش بگیری
تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
اسی خدا رحمت کنه مادر گلتو ،من میفهمم منم مادرمو از دست دادم یه دفعه اصلا باور کردنی نیست من چهار ساله ندارمش
من که شوکه شده بودم فقط میخواستم همه چی تموم بشه من برم خونه ام من فکر میکردم اینا خوابه مامانم برمیگرده ،همش میخوابیدم تا خواب مامانمو ببینم میومد به خوابم ازش میپرسیدم چرا رفتی میگفت با بابات قهر کردم بعد دستشومیگرفتم میگفتم بیا بریم خونه بیا بریم پیش من بمون ولی میگفت نمیتونم
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭