2777
2789
عنوان

مامانم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم روحش شاد😭

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
مامان منم به تازگی از دنیا رفته حال و روز خیلی بدی دارم  خدا رحمت کنه مادر عزیزت

خدابیامرزع عزیزم.چطور کنار اومدی؟

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
وای چ غم انگیز خدابیامرزه و صبر بده بهتون      

واقعا غم بزرگیه دعاکنید بتونم تحمل کنم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
خدا بهت صبر بده عزیزم🖤 توی نی نی سایت بچه های میان درمورد اینجور چیزها گاهی اوقات پیام میزارن قلبم ...

ممنونم . هیچوقت تصورشم نمیکردم مامانم تنهامون بذاره

آخه کل تاپیک اات گفتی بارداری؟

الان دخترم دوماهونیمس 

خدابیامرزع عزیزم.چطور کنار اومدی؟

چکار کنم دوست عزیز مجبورم صبوری کنم و براش قرآن و نماز و دعا می خونم فقط ..و افسرده و غمگینم .‌مادرم خوابید ولی بیدار نشد دیگه ...خدا رحمت کنه مادر شما م روحش شاد براش فاتحه و خیرات یا هرچی ...تا آروم تر بشی..هیچ مرگی در عالم سوزناک تر از مرگ مادر نیست 

چکار کنم دوست عزیز مجبورم صبوری کنم و براش قرآن و نماز و دعا می خونم فقط ..و افسرده و غمگینم .‌مادرم ...

هیچکس منو درک نمیکنه همه ففط میگن اروم باش اما نمیدونن دست خودم نیس. شماک اینو تجربه کردید بهتر درک میکنید. واقعاسخت ترین تجربه دنیا همین ازدست دادن مادره

مرسی عزیزم . واقعا سخته .بزرگترین ترس زندگیم برام اتفاق افتاد .دیگه زندگی برام بی معنی شده

عزیزم خدا صبر بده سعی کن افسرده نشی مخصوصا که زایمان هم داشتی میدونم سخته 😔

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
روحشان شاد ، عمر دست خداست  مرگ عزیزان سخته مخصوصا مادر

خیلییییی