2777
2789
عنوان

کیا تجربه پاپ اسمیر دارن، بیاید

681 بازدید | 27 پست

سلام شبتون بخیر

کیا تست پاپ اسمیر دادن؟؟

درد داره؟؟؟

چقدر طول میکشه؟؟

ذهنمو درگیر کرده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باید انجام بدم، دکتر نوشته برام

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصلا درد نداره تازه من هفته بعد عروسیم رفتم 

فکرکن هنوز کامل پرده هم زده نشده بود

ولی خیلی دردم نیومد

اگه خیلی وقته ازدواج کردی اصلا نترسسسسس

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

من دوباره انجام دادم یبار اصلا نه درد داشتم نه هیچی چند ثانیه هم بیشتر طول نکشید 

دفعه بعد هم درد وحشتنااااااک هم خونریزی جوری که فشارم اومد رو ۴ و غش کردم🥲

پیش دکتر خوب بری هیچی نمیشه

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
پاپ اسمیر که نوشتن نداره!! خود دکتر تو مطب حین معاینه انجام میده دیگه

نه برای من نوشت گفت برو انجام بده توی آزمایشگاه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️
یه دقیقه هم طول نمیکشه و اصن درد نداره

وای راست میگی

نه یک وسیله رو وارد میکنن ونمونه رومیدن آزمایشگاه مثل معاینه

مرررررسی

واسه من پنج‌ ثانیه هم نشد، دردش در حد یه نیشگون گرفتنه

خدا کنه برای منم راحت باشه