اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چه عیبی داره؟ بذار بره متقابلا توام گاهی با دوستات مسافرت برو اینطوری جفتتون لذت میبرید هر زن و شوهری نیاز دارن یه تایمی از هم دور باشن تا هوایی تازه کنن و اینطوری با عطش بیشتری نسبت به هم برمیگردن
شوهر من اگه سرش خلوت باشه هفته ای چن بار نباشه دیگه نهایت ی بار رو میره مث امروز عصر میره فردا شبم بر میگرده با دوستاش تازه شده یک هفته هم رفته
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
چرا نزارم؟اگه بهش اعتماد داری آزادش بزار هر چقدر محدود کنی حساس تر میشه و حس خفگی میگیره تو رابطه
بهش تمبدونماعتملد دارم یانه
اما اینکه این کمپ مورد اعتماده یانه؟اره مورد اعتمادم این کمپ ولی همه از خونداه خودم تا خونواده شوهرم همشون میدونم مخالفن و کلی سرکوفت میشنوم
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم چه عیبی داره؟ بذار بره متقابلا توام گاهی با دوستات مسافرت برو اینطوری جفتتون لذت میبرید هر زن ...
هی خواهر من بگم نمیزاره که