2777
2789
انشالله ب سلامتی دنیا میاد نگران نباش نامدار باشه اسمشو جی میزارید؟

مرسی انشاالله.🤲🤲❤.هر چی اسم میگم شوهرم قبول نمیکنه.خودم شاهان رو دوست دارم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم آخر هفته چهل دکتر گفت روغن کرچک بخور بیا ، منم خوردم ساعت ۳ صبح فقط کیسه آبم پاره شد، هیچ دردی ...

وااا خطرناک نیست این همه بچه بی آب مونده؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اهان همونی😂😂😍بسلامتی دنیا بیاد  کرچک باعث مدفوع جنین میشه  دورت بگردم  تحمل کن

ارع🤣هنوز زایمان نکردم🙁این آخراش خیلی سخن میگذرع

نمی‌خورم توبه کردم😂😂😂

پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋

من ک شوهرم میگه باردار شدی خودت انتخاب کن تو ۹ ماه توشکمت نگهش میداری هر چی دوست داری بزار  شاهانم خیلی قشنگه اسم اصیل ایرانی بگو شوهرت هر کدوم ودوست داشت بزار سورنا  کارن سام  پوریا  پارسا  آریو  آریا  آریا مهر  رُهام رادین  بردیا

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
من ک شوهرم میگه باردار شدی خودت انتخاب کن تو ۹ ماه توشکمت نگهش میداری هر چی دوست داری بزار  شاه ...

اتفاقا بارداری سختی هم داشتم.اوایل ک مامانش پیشنهاد میداد.الانم میگه خودت انتخاب کن.هر چی میگم میگه نه.میدونم اخرم مامان باباش برا بچم اسم میذارن😶 حالا انشاالله ک ب موقع دنیا بیاد دیگه همه چی بخیر بگذره.واسه اسم شناسناممو قایم میکنم.

وااا خطرناک نیست این همه بچه بی آب مونده؟؟

منم استرس همین رو داشتم، بهم گفته بودن هیچی هم نباید بخوری، فقط آبمیوه، من از گشنگی دلم ضعف میرفت، سرم یک سر بهم وصل بود، 

کیسه ابم کامل پاره نشده بود، رفتم بیمارستان تازه پرستار بود یا ماما نمیدونم،  معاینه کرد کلا کیسه آب رو پاره کرد یادم میاد کل تخت و لباسام و همه جونم کثیف شده بود، بعد تا ساعت ۱۰ شب فقط سرم بهم وصل بود و نوار قلب بچه رو چک میکردن

منم استرس همین رو داشتم، بهم گفته بودن هیچی هم نباید بخوری، فقط آبمیوه، من از گشنگی دلم ضعف میرفت، س ...

عزیزم.انشاالله خدا واست نگهش داره سخت بوده

من اسم پسرمو شاهان میخوام بزارم

اسم مو مادر باید انتخاب کنه فامیلی از پدر اسم از مادر نه ماه زحمت میکشه حق ی اسم و دیگه باید مادر داشته باشه هر چی خودت دوست داری بزار

من اسم پسرمو شاهان میخوام بزارم

خیلی قشنگه.خوشبحالتون.انشاالله منم میذارم😂