2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس بدون روغن(هواپز)

| مشاهده متن کامل بحث + 20619 بازدید | 52 پست
عزیزم منم هم سولاردوم دارم هم فرتوکار. اما خدایی این یه چیز دیگست. اراده میکنی میذاری تو دستگاه. اما ...

اخرش گرفتم شده عصای دستم چقدر خوبه من فیلیپس مدل ۹۲۰۰ گرفتم نسبت به ۹۲۵۲ ارزونتر بود چون تفاوتشون فقط در لمسی بودن و ولومی بودن بود گفتم ولومی بهتره زدش لمسش خراب شد سیب زمینی و کتلت و گوجه و مرغ شکم پر درست کردم توش همش با یک قاشق روغن واقعا عالیه از فر توکار کارش بهتره و خوشمزه تر میشه و تمیز کردنش نسبت ب فر توکار راحتره من از یکسری دستمال های مرطوب مخصوص چربی زدایی هست تمیزش میکنم بعد از هر بار استفاده اما ظرفش میشورم قشنگ ، هر کسی دستور سیب زمینی و مرغ شکم پد میخواد بگه بهش بگم چه دما و چه زمانی بزاره بدون اینکه مرغ اصلا بپزی عالی میشه فقط کافیه مزه دار کنی از شب  قبل یل از صب

اخرش گرفتم شده عصای دستم چقدر خوبه من فیلیپس مدل ۹۲۰۰ گرفتم نسبت به ۹۲۵۲ ارزونتر بود چون تفاوتشون فق ...

مبارکت باشه عزیزم. دیدی چقد عالیه. من یه بار مرغ رو خام گذاشتم اما دقیقا از شب قبل حسابی داخل و بیرونشو مزه دار کردم. زمانشو تقریبی زدم ولی چندبار دیگه اب پز کردم بعد گذاشتم. ممنون میشم دستور خودتو بگی. و اینکه ببین توی اینستا پره از ریلزهای آموزشی سرخکن فیلیپس اما توی همشون گوشت و مرغ تیکه شده هست. یه فروشنده ای بهم گفت توی خود تبلیغهای فیلیپس هم همیشه مرغ ها تکه شده هستند، دیدم راست میوه. الان جدیدا مرغ تیکه کبابی رو مواد کبابی میزنم توی ظرف یا گاهی پلاستیک های زیپ کیف و میذارم جندساعت بمونه مثلا نمک زردچوبه فلفل ادویه آبلیمو پیاز فلفل دلمه یه کم سس یا ماست و زعفرون میزنم و روغن یه ذره بعد درست میکنم عین کباب میشه. و اینکه المنتهای بالاش رو با اون دستمالها پاک میکنی؟ ممنون میشم اسمش یا عکسشون رو بذاری؟ مال منم یه کم چربی گرفتن

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم. دیدی چقد عالیه. من یه بار مرغ رو خام گذاشتم اما دقیقا از شب قبل حسابی داخل و بیرو ...

آره المنتش هم با همون دستمال مرطوب مخصوص چربی پاک میکنم همیشه تو فروشگاه ها میگیرم مخصوص گرد وغبار داره مخصوص سرویس بهداشتی داره مخصوص فر و گاز برا چربی پاک کردن هم داره بعد برا اینکه بوی دستمال نمونه یه پارچه نم دار هم میکشم روش ، من مرغ رو ۸ ساعت یا حداقل ۴ ساعت مزه دار میکنم میزارم یخچال ، مثلا اول نمک میزنم همه جاش بعد یه کوچولو زرد چوبه خیلی کم ها بعد فلفل سیاه میزنم بعد ادویه ی بریانی با ادویه ی تندوری قاطی میکنم همه جاش میمالم و آخر پیاز خورد میکنم همه جاش میچسبونم😂 و میزارم داخل یه پلاستیک درش قشنگ گره میزنم بعد از ۴ ساعت یا ۸ ساعت که قشنگ آب انداخت بیرون میارم آبلیمو بهش میزنم و پیاز ها در میارم بعدش داخل شکمش پیاز و هویج و زرشک و رب انار که درست کردم و تفت دادم میریزم و شکمش رو میدوزم قشنگ و دما میزارم روی ۱۴۰ ب مدت یکساعت این برا سمت سینه ی مرغ وقتی نیم یا چهل دقیقه گذشت یک قاشق روغن میریزم روش باز میزارم درست شه بعدش حدود ده دقیقه بعد باز میکنم آب و روغنی که ریخته زیرش میریزم باز روی مرغ یا میتونید با فرچه رومال کنید، بعد یکساعت سمت سینه قشنگ برشته میشه برشتگیش دست خودتون هست و دما رو میزارم این دفعه رو ۱۲۰ و مرغ رو ار سمت کمر میزارم که درست بشه چون کمرش استخونیه دمای کمتری نیاز داره تا نسوزه و خشک نشه این سمتش هم یک ساعت میزارم بعد نیم ساعت باز چک میکنم روغنی که ته ظرف ریخته مجدد روش میریزم باز میزارم که قشنگ برشته شه زمانی که بهتون گفتم‌برا هل کسی فرق میکنه چون بستگی ب خودتون داره چقدر برشته بخواین‌سمت کمر مرغ خیلی کمتر زمان میخواد حدود ۴۰ دقیقه بس هستش

پشیمون نمیشی. من و چندتا از دوستام گرفتیم. راضی هستیم

سلام عزیزم من بتازگی سرخکن فیلیپس خریدم،ولی طرز استفاده اشوبلدنیستم،میشه راهنماییم کنی

مثلا برا مرغ،اول باید بجوشونم بعد مزه دار کنم وبزارم داخل سرخکن؟؟؟

یا براسیب زمینی شنیدم باید قبلش درحد۲،۳دقیقه بجوشونی بعد خشک کنی وبزاری داخل سرخکن؟

راستی یه سوال دیگه باید حتما کاغذ روغنی بزاریم داخلش قبل از استفاده؟

سلام عزیزم من بتازگی سرخکن فیلیپس خریدم،ولی طرز استفاده اشوبلدنیستم،میشه راهنماییم کنی مثلا برا مرغ ...

سلام مبارک باشه

کاغذ روغنی اگه بذاری برا بعضی غذاها حتی احتیاج نیست توری رو بشوری. اگه کاغذروغنی مخصوص سرخکن بگیری که عالیه اگه نه خودت معمولی ها رو ببر اما از بغلها اندازه ای بالا بیاد که از کناره های توری پایینتر باشه. اگه به المنتهای بالاش بخوره کاغذ آتیش میگیره. مرغ اگع تیکه های درشت یا مرغ سالم کیلویی هست بهتره آبپز کنی. اما تیکه های کوچیک مثل کبابی اصلا نیاز نداره. سیب زمینی و قارچ رو فقط نیم ساعت توی آب بذار که توی بافت آب بره، بعدش بذار توی سرخکن که خشک بد نشه. سوالی بود درخدمتم

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚
سلام مبارک باشه کاغذ روغنی اگه بذاری برا بعضی غذاها حتی احتیاج نیست توری رو بشوری. اگه کاغذروغنی مخ ...

من میخوتم سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل ۷۵۷ که دو المنت داره (هم بالا و هم پایین المنت داره) بگیرم

شما از سرخ کن بدون روغن راضی هستین ؟من خیلی وقت میخوام بگیرم هرکسی یه چیزی میگه بعضیا میگن عالیه بعضیا میگن افتضاح موندم بخدا چکار کنم

سلام عزیزم برای خرید بهترین سرخ کن بدون روغن فیلیپس من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-airfryer-philips/