ببخشید یعنی کاراییش عین فر میمونه ؟ اخه تو فر هم قبلش آبپز کنی بزاری همینطور میشه بافت گوشت نرم و پوستش قشنگسرخ میشه موندم فر توکار دارم سرخ کن فیلیپس ارزشش داره بگیرم من کلا سرخ کردنی هیچی نمیخورم بخاطر چربی خون بالا گاهی هوس فلافل و ناگت و سوسیس میکنم یا سیب زمینی یا مرغ سوخاری بنظرتون ارزش خرید داره چون من ب کل اینارو حذف کردم بخاطر روغن زیاد و مدام باید بایستی پای گاز ،، و اینکه روغن چطور باید استفاده شه ؟ مثلا برا سرخ کردن فلافل و ناگت و سوسیس یه قاشق روغن باید بریزی روش و هم بزنی ؟ یا مثلا برا فلافل و ناگت با فرچه دو  طرفش روغن بزنیم ؟