2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس بدون روغن(هواپز)

| مشاهده متن کامل بحث + 20626 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخ کن فیلیپس از هرنظر عالیه ، من برای پخت مرغ ، سیب زمینی ، گوجه، کیک ازش استفاده کردم نتیجه همه عا ...

سلام خوبيد ببخشيد يه سوال براى پخت كيك و كوكو از چه قالبي استفاده كنم ؟ سيب زمينى مرغ كتلت رو سيدش سرخ كردم عالى شد ولى براى ميك و كوكو چكاركنم چه قالبى خرب وسالمه🙏🍫

سلام عزیزم خوبین شما   میگم میشه بگین سیب زمینی هاتون رو چجوری سرخ کردین منظورم قبلش که بذارین ...

درشو بازكن بهش سر بزن با چنگال هم بزنيد نميسوزه وقتى ديدى سرخ شده خاموش كنيد زودتراز تايم استاندارد سيب زمينى خود دستگاه

سلام خوبيد ببخشيد يه سوال براى پخت كيك و كوكو از چه قالبي استفاده كنم ؟ سيب زمينى مرغ كتلت رو سيدش س ...

روسبدش * ببخشيد اشتباه تايپ كرده بودم 

براى كيك و كوكو نميدونم تو چي بريزم ؟

سلام عزیزم خوبین شما   میگم میشه بگین سیب زمینی هاتون رو چجوری سرخ کردین منظورم قبلش که بذارین ...

درشو بازكن بهش سر بزن با چنگال هم بزنيد نميسوزه وقتى ديدى سرخ شده خاموش كنيد زودتراز تايم استاندارد سيب زمينى خود دستگاه

بچه ها توی عکس خشک ب نظر میاد اما من با 180درجه 45 دقیقه گذاشتمش و پوستش خشک مطلوب بود ولی گوشتش فوق ...

ببخشید یعنی کاراییش عین فر میمونه ؟ اخه تو فر هم قبلش آب‌پز کنی بزاری همینطور میشه بافت گوشت نرم و پوستش قشنگ‌سرخ میشه موندم فر توکار دارم سرخ کن فیلیپس ارزشش داره بگیرم من کلا سرخ کردنی هیچی نمی‌خورم بخاطر چربی خون بالا گاهی هوس فلافل و ناگت و سوسیس میکنم یا سیب زمینی یا مرغ سوخاری بنظرتون ارزش خرید داره چون من ب کل اینارو حذف کردم بخاطر روغن زیاد و مدام باید بایستی پای گاز ،، و اینکه روغن چطور باید استفاده شه ؟ مثلا برا سرخ کردن فلافل و ناگت و سوسیس یه قاشق روغن باید بریزی روش و هم بزنی ؟ یا مثلا برا فلافل و ناگت با فرچه دو  طرفش روغن بزنیم ؟‌

ببخشید یعنی کاراییش عین فر میمونه ؟ اخه تو فر هم قبلش آب‌پز کنی بزاری همینطور میشه بافت گوشت نرم و پ ...

عزیزم منم هم سولاردوم دارم هم فرتوکار. اما خدایی این یه چیز دیگست. اراده میکنی میذاری تو دستگاه. اما فر باید نیم ساعت قبلش روشن شه تا گرم کنه. توی سرخکن من فلافل و کتلت هم میذارم و بادمجون اما توی فر نمیشه اینا رو درست کرد. من که به نظرم سرخکن فیلیپس به فر میچربه

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

سلام خوبی سیب زمینی باید نیم ساعت توی آب باشه تا آب بره توی بافتش. بعد آبکش کن با دستمال خشک کن توی یه کاسه بذار روش نمک و چیز دیگه اگه میخوای بریر مث پودر سیر و فلفل سیاه، میتونی فقط نمک بریزی. بعد چند پیش روغن اسپری کن یا مثلا نصف قاشق روغن بریز روشون و با دست ماساژ بده تا مواد توی کاسه به همه جای سیب زمینی برسه بعدم بذار توی سرخکن. من درجشو 180 میذارم و حدودا شاید 20 دقیقه. زمان ب حجمشون بستگی داره

سلام عزیزم  خوبی من مدل ۹۲۷۰ خریدم .یک خانمی به من گفت کفش آب بریزی میسوزه .شما آب ریختی طوریش ...

نه ولله طوریش نشد. راحتترم شسته میشد. نباید آبش تموم شه. هرچند من گاهی آبشم تموم شد

ببخشید یعنی کاراییش عین فر میمونه ؟ اخه تو فر هم قبلش آب‌پز کنی بزاری همینطور میشه بافت گوشت نرم و پ ...

هم میتونی روغنو اسپری کنی عزیزم هم با فرچه بزنی هم مثلا با قاشق بریزی بعد با دست تمیز بمالونی مثلا. ولی با اسپری کردن روغن خیلی کمی نیاز داری