2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس بدون روغن(هواپز)

| مشاهده متن کامل بحث + 20620 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم پریروز سفارش دادم همین مدل رو7/5 عزیزم راضی هستی؟ قشنگه؟ خوب در میاره مواد رو ؟

سلام عزیزم. امشب باهاش مرغ یه تیکه و سیب زمینی درست کردم. عالی شد👌🏻عکس میذارم ببینین حتما

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚
عزیزم موقع سرخ کردن بو میاد تو اشپزخونه؟  راصی هستی؟

سلام عزیزم. امشب باهاش مرغ یه تیکه و سیب زمینی درست کردم. عالی شد👌🏻عکس میذارم ببینین حتما

بو هم نه نیومد

منم لایک کنید.سیب زمینی و مرغ توش خوب میشه؟ 

گذاشتی بلایک اسی 

مبارکت باسه عزیزم تونستی عکس دستگاهتم بذار منم میخوام بخرم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
گذاشتی بلایک اسی  مبارکت باسه عزیزم تونستی عکس دستگاهتم بذار منم میخوام بخرم

گذاشتم عزیزم. راستش اکثر دستگاههای فیلیپس قیافشون همینه. باید شماره مدل بدی. همشونم شنیدم خوبن. هیچ فرقی نداره. 

بچه ها توی عکس خشک ب نظر میاد اما من با 180درجه 45 دقیقه گذاشتمش و پوستش خشک مطلوب بود ولی گوشتش فوق العاده نرم. البته قبلش توی آب که ادویه جات و نمکو... داشت آبپزش کردم. درنظر بگیرین توی فر 20 دقیقه فقط باید روشن باشه که گرم شه. و من کف محفظه آب ریختم. یه جاخوندم نوشته بود کفش آب بریزین که چربی غذا زیر اون و نمیچسبه و تمیزیش راحته. منم همینکارو کردم

سلام عزیزم. امشب باهاش مرغ یه تیکه و سیب زمینی درست کردم. عالی شد👌🏻عکس میذارم ببینین حتما بو هم ن ...

وای دستت درد نکنه مرسی گلم.

منم تو فکرم یکی بخرم.سرخ کن معمولی دارم ولی خیلی بو میاد موقع استفاده ازش و مصرف روغنش بالاست‌ واسه همون میخو ام یدونه بدون روعن بخرم.یعنی اصلا روغن نزدی بهش؟ مثل سرخ کردن شد طعمش؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

وای دستت درد نکنه مرسی گلم. منم تو فکرم یکی بخرم.چرا تقریبا دوقاشق روغن روش مالیدم. ولی باید از این اسپری های روغن بگیرم. رخ کن معمولی دارم ولی خیلی بو میاد موقع استفاده ا ...

منم سرخ کن معمولی داشتم. درش اوردم اینو گذاشتم جاش. به همسرم گفتم اینو یا بفروش یا بده به کسی بره😅😅خدایی دیگه فکر نکنم هیچوقت برای غذاهای اینجوری حتی از فر  استفاده کنم. 

وای دستت درد نکنه مرسی گلم. منم تو فکرم یکی بخرم.سرخ کن معمولی دارم ولی خیلی بو میاد موقع استفاده ا ...

ببین دقیقا عین مرغ سرخ شده شد. ینی حرف نداشت. ولی میشه هموندیه قاشق هم روغن زد. به سیب ها هم دوتاذسیب بزرگ بودن فقط یه قاشق زدم. ذیختمشون توی یه کاسه بزرگ. یک قاشق روغن وونمک ریختم و با دست مخلوط کردم با سیب ها همین