سلام خانما ما بخاطر کار شوهرم اومدیم تو یه روستای دور تقریبا هفتصد هشتصد متر دورتر از خونه ما جاییه ک شهرداری آشغالا رو میاره میریزه و بعضیاشو آتیش میزنه خیلی وضعیت وحشتناکیه متاسفانه پول رهن و اجاره جای دیگه ای رو نداریم بنظرتون اون آشغالا و بو و دودشون باعث بیماری نمیشن توروخدا بگین چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ولی واقعا خیلی بده اونجا، اون دود ها خیییلی ضرر داره، خدای نکرده باعث سرطان ریه میشه و بیماری های دیگه ،ناشی از زندگی کنار آشغالها
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃