2777
2789
عنوان

زندگی نزدیک آشغالخونه

422 بازدید | 49 پست

سلام خانما ما بخاطر کار شوهرم اومدیم تو یه روستای دور تقریبا هفتصد هشتصد متر دورتر از خونه ما جاییه ک شهرداری آشغالا رو میاره میریزه و بعضیاشو آتیش میزنه خیلی وضعیت وحشتناکیه متاسفانه پول رهن و اجاره جای دیگه ای رو نداریم بنظرتون اون آشغالا و بو و دودشون باعث بیماری نمیشن توروخدا بگین چیکار کنم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم 

چقد شرایط برا اکثریت ملت سخت شده

متاسفم که می گم 

حتما ضرر داره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
الهی بگردم  چقد شرایط برا اکثریت ملت سخت شده متاسفم که می گم  حتما ضرر داره

کاش بمیرم همش به سرم میزنه همه چی رو ول کنم برم خیلی خسته شدم 

من چه خاکی تو سرم بریزم چرا این خدا صدای ما رو نمیشنوه آخه تا کی باید زجر بکشیم 

امکانشو نداری جای دیگه بری به خدا خیلی ها رو میشناسم تو روستا زندگی میکنن خیلی هم خوشن

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️

عزیزم خدا نجات تون بده الهی

ولی واقعا خیلی بده اونجا، اون دود ها خیییلی ضرر داره، خدای نکرده باعث سرطان ریه میشه و بیماری های دیگه ،ناشی از زندگی کنار آشغالها 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
عزیزم خدا نجات تون بده الهی ولی واقعا خیلی بده اونجا، اون دود ها خیییلی ضرر داره، خدای نکرده باعث س ...

کدوم خدا😔 اگه خدایی هم هست هیچوقت خیرش به ما نرسیده 

بخدا هیجا نیست دیگه به هیچی امید ندارم حتی خدا

امیدوارم خدا یه معجزه تو زندگی تون کنه سوره واقعه رو زیاد بخون

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
امیدوارم خدا یه معجزه تو زندگی تون کنه سوره واقعه رو زیاد بخون

هر دعایی بگی خوندم حتی همینجا یکی دعای مقاتل رو معرفی کرد از ته دلم خوندم نشستم تا صبح گریه کردم و زجه زدم ولی زندگیم بدتر شد بهتر نشد