2777
2789
عنوان

زندگی نزدیک آشغالخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 49 پست

عزیزم برید تو یه روستای دیگه زندگی کنید حتما همون اطراف روستای دیگه ای هم هست 

کانال سیده خانم تو ایتا برو بهش بگو مشکلتو ببین چه پیشنهادی برات داره 

صبر کن الان برات لینکشو میذارم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6400حاجت روایی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاجیک هاتو خوندم از اول من مشهدی ام ولی تو بندر بودم چند وقت و پیامبر اعظم رفتم خیلی نزدیک به ...

عزیزم بنظرت محیطش خوبه؟خیلی از شهر دور نیست؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

عزیزم بنظرت محیطش خوبه؟خیلی از شهر دور نیست؟

نه من قرار بود بیام برازندگی کنم ولی فرار کردم چون غریب بودم ولی با همسرم امتحانی ۲ ماه اونجا بودم اتفاقا رفتیم اونجا آبمیوه هم خوردیم نه خیلی خوبه که دور نیست .خریداتوماهانه انجام میدی اصلی هارو بقیه امکانات هم که اونجا هست برای خودش شهریه 

نه من قرار بود بیام برازندگی کنم ولی فرار کردم چون غریب بودم ولی با همسرم امتحانی ۲ ماه اونجا بودم ا ...

ممنون عزیزم شاید بریم اونجا بالاخره هرچی باشه از شرایطی ک الان داریم و خونه های داغونی ک با این پول میشه اجاره کرد بهتره ممنون که راهنمایی کردی عزیزم و اینکه واقعا بهت حق میدم غریبی خیلی سخته هرچند من تو شهر خودمونم غریب بودم ولی الان حس میکنم از همه چیز و همه کس جدا شدم مخصوصا این جایی که الان میشینم هیشکدوم از همسایه هام درک ندارن واقعا سخته

ممنون عزیزم شاید بریم اونجا بالاخره هرچی باشه از شرایطی ک الان داریم و خونه های داغونی ک با این پول ...

الان پیش مادرم ولی خیلی سخته همسرم دوهفته اونجا نزدیک شماست دوهفته میاد مشهد.زتدگی ام رو هواست شاید چندسال دیگه اومدم اونجا ولی با بندر ارتباط نگرفتم اصلا چون  امکانات زیادی نداشت و من مدام با مشهد مقایسه می کردم

الان پیش مادرم ولی خیلی سخته همسرم دوهفته اونجا نزدیک شماست دوهفته میاد مشهد.زتدگی ام رو هواست شاید ...

عزیزم همسرتون مگه خیلی سال دیگه باید اینجا باشه؟منم اوایل خیلییی سختم بود ولی اگه قرار بود شهر خودمون وایستم مادرشوهرم زندگیمو ازم میگرفت خیلیی اذیتم کرد بخاطر همین به زندگی تو شهر غریب و یه روستای بدون امکانات راضی شدم و تو این دوسالی ک اینجام واقعا مریض شدم چون شرایط سختی داشتم و دارم محیطی ک توش زندگی میکنم اصلا خوب نیست بیشتر شبا با دخترم تنها میخوابیم یه پارک نداره دخترمو ببرم و دخترم مدام بهونه میگیره و اذیت میکنه چندتا همسایه دارم که واقعا بی درکن یه رفتارایی دارن ک از اینکه اومدم اینجا پشیمونم میکنن شهر بشدت گرونیه و خیلی از خانواده هامون دوریم و سالی دوبار شاید بریم شهر خودمون منم مدام مقایسه میکردم یه مدت ولی خب الان یجوری بی حس شدم و کمی بی اعتقاد

عزیزم همسرتون مگه خیلی سال دیگه باید اینجا باشه؟منم اوایل خیلییی سختم بود ولی اگه قرار بود شهر خودمو ...

نه تا اخر خدمت باید همون بندر باشه. چقدر از شهر خودتون فاصله دارید؟ یه سوال مناطق خیلی داغون بندر کجاها هستن؟چون من زیاد نمی شناسم. بلوار پاسداران خوبه یا بد؟ 

فقط گلشهر رفتم میدونم خوبش اونجا بوده

نه تا اخر خدمت باید همون بندر باشه. چقدر از شهر خودتون فاصله دارید؟ یه سوال مناطق خیلی داغون بندر کج ...

ما هم دوسال دیگه مونده تا خدمتمون تموم بشه🤦‍♀️

۱۳۰۰کیلومتر فاصله داریم عزیزم..محله های داغونش تا جایی ک میدونم ششصد دستگاه و دو هزار و نایبند و سیدکامل و درخت سبزه من از اهالی همینجا شنیدم ک این محله ها خیلی بد و ناامنه البته شاید بازم باشه ولی همینا یادمه..سمت بلوار پاسداران نرفتم عزیزم فقط اگه سورو باشه منطقه خوبیه

مناطق خوب و مناسب بندر گلشهر و داماهی و دانشگاه و داروپخش و محله اوزیها و چهارباغ و قدس و بهشت بندر و طلوع و آزادگان و پردیسه

ما هم دوسال دیگه مونده تا خدمتمون تموم بشه🤦‍♀️ ۱۳۰۰کیلومتر فاصله داریم عزیزم..محله های داغونش تا ج ...

ما ۱۸۰۰ کیلومتر فاصله داریم.پاسداران بین پل جهان بار و اسکله باهنر هست  همسرتون نظامی هستن؟ 

شما دوسال پیامبر اعظم تحمل کنید بعد برید شهر خودتون از آبشورک خیلی بهتره 

ما ۱۸۰۰ کیلومتر فاصله داریم.پاسداران بین پل جهان بار و اسکله باهنر هست  همسرتون نظامی هستن؟&nbs ...

آره عزیزم نظامیه همسر شما هم نظامیه؟

آره تو فکرمه بریم اونجا انشالله فردا شوهرم اومد بریم چندتا خونشو ببینیم عزیزم شما بیشتر از دوسال مونده خدمتتون؟

بله نظامیه،نه همسر من تازه وارد شدن ۲۰ سال دیگه باید اونجا باشن

آها عزیزم بنظرم کار خوبی میکنی که میخای بیای اینجا 

پیش همسرت باشی بهتره بعدشم پیگیری کنین حتما بهتون خونه سازمانی میدن اینجا کار و درآمد زیاده جای پیشرفت زیاده میتونی خودتم کلاس یا سرکار بری سرت گرم میشه کمتر بهت سخت میگذره انشالله موفق باشی گلم❤