2777
2789
عنوان

زندگی نزدیک آشغالخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 49 پست
می تونی یه دستگاه تصفیه هوای خونگی بگیری و در و پنجره ها رو ببندی؟ 

آره عزیزم حتما میپرسم میگیرم..ما اینجا از کولر گازی استفاده میکنیم که هوای بیرون رو میگیره و کار میکنه ممکنه هوای آلوده به وسیله کولر بیاد خونه؟

یا مثلا لباسایی که روی طناب میندازم آلوده نمیشن؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حتما میپرسم میگیرم..ما اینجا از کولر گازی استفاده میکنیم که هوای بیرون رو میگیره و کار میک ...

اصلا بیرون پهن نکن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
آره عزیزم حتما میپرسم میگیرم..ما اینجا از کولر گازی استفاده میکنیم که هوای بیرون رو میگیره و کار میک ...

نه دیگه زیاد حساس نباش!  

همون دستگاه تصفیه هوا رو بگیری کافیه!  

اگه بازم دلت نمی شینه    می تونی از این رخت آویزها بگیری   لباس ها رو تو اتاق بزاری خشک بشن! 

یا ارحم الراحمین
اگه چاره ای نداری   سعی کن بهش فکر نکنی!   به این فکر کن که یه عده شغلشون همین هست و هر ر ...

حرف تون درسته 

متاسفانه😭

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
کاش بمیرم همش به سرم میزنه همه چی رو ول کنم برم خیلی خسته شدم 

ان شاءالله  زنده باشی

این شرایط هم می گذره  مول بقیه روزها

خدای مهربون بهترین زندگی براتون رقم بزنه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
کدوم خدا😔 اگه خدایی هم هست هیچوقت خیرش به ما نرسیده 

عزیزم درکت می کنم اما این حرف و نزن

خدا مهربونه

هوای همه بنده هاشو داره

این خود ماها هستیم که با طمع و زیاده خواهی و ظلم زندگی رو برای همنوع هامون سخت می کنیم

اگه با هوا لباس آلوده می شد   ما باید هر بار که می رفتیم دستشویی    همه لباس ها رو عوض می کردیم و می شستیم! 

سعی کن زیاد بهش فکر نکنی!   همون یه دستگاه تصفیه هوا بخر و در و پنجره ها رو ببند!  

رخت آویز هم بزار تو خونه!   دیگه گاهی اوقات آدم مجبوره خودش با شرایط وفق بده! 

به این فکر کن که یه چیزهایی حداقل می شه تحمل کرد   اگه خونه مادرشوهر زندگی می کردی  انقدر راحت می تونستی در رو به روی مشکلات ببندی؟ 

یه بار شرایطمون طوری بود باید ده روز خونه مادرشوهر می موندم   دیگه روزهای آخر دستام از شدت استرس می لرزید! 

اگه مگس هم اونجا زیاده توری بزن   و یا دستگاه مگس کش برقی بخر و بزار دم در ورودی! 

یا ارحم الراحمین
کدوم خدا😔 اگه خدایی هم هست هیچوقت خیرش به ما نرسیده  

زندگی بعضی وقت ها برای همه سخت می شه! 

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود که با خانواده شوهرش تو یه خونه زندگی می کنند بعد حمام و دستشویی مشترک هست!   می گفت اونها می دونند من وسواس دارم از عمد هیچ وقت حموم و دستشویی تمیز نمی کنند!   می گفت می رم دستشویی  برادر شوهرم میاد در می زنه که زود باش  چه خبرته بیا بیرون!    می گفت می رم حموم می بینم موهای بدنشون ژیلت کردند و ریختند و من باید بشورم   خودشون براشون مهم نیست!  

حداقل اگه شرایطت محیط سخته اونجا خانوم خونه خودت هستی!  این روزهای سخت هم می گذره! 

یا ارحم الراحمین
زندگی بعضی وقت ها برای همه سخت می شه!  چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود که با خانواده شوهرش تو یه ...

آخه برای من بعضی وقتا نبوده همیشه بوده از بچگی تو بدبختی و فقر و ظلم بزرگ شدم بعد ازدواج پیش خانواده شوهرم زندگی میکردم از بس اذیتم میکردن از شدت فشار عصبی یه حالتی مثل تشنج بهم دست میداد اگه بگم چه ظلمایی باور نمیکنی بعد از اونم تو یه خونه ۱۵متری الانم تو خونه ای که از بس قدیمی و داغون و کثیفه آدم بدش میاد صبح بیدار شه آرزوی یه خواب راحت به دلم مونده آرزوی یه روز ک با صدای تق تق چکش و جوشکاری و تعمیرکاری صاحبخونه پانشم اینجا حتی یه پارک نداره ک دخترمو ببرم و برای یه پارک باید به شهر بریم دخترم همش سه سالشه ولی از بس بی کسی و تنهایی کشیده از بس تو خونه بوده از بس بچگی نکرده افسردگی تو چهرش موج میزنه من تو هفته شوهرم دو روز تو خونس اینجا حتی یه خونه بهداشت و اورژانس نداره ک اگه شبی نصفه شبی اتفاقی افتاد اونجا برم من از بس از اول زندگیم سختی کشیدم که اینا برام هیچه ولی برای دخترم دلم میسوزه 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

آخه برای من بعضی وقتا نبوده همیشه بوده از بچگی تو بدبختی و فقر و ظلم بزرگ شدم بعد ازدواج پیش خانواده ...

خیلی سخته!   بعضی وقت ها آدم پای درد و دل دیگران می شینه بیشتر از این ناراحت می شه که چرا نمی تونه کمکی به طرف مقابل بکنه!

امیدوارم خدا کمکت کنه!  وقتی چاره ای نیست  سعی کن بهش فکر نکنی!   همین فکر و استرس خودش بدتر آدم بیمار می کنه!  روزها رو بگذرون تا ببینی بالاخره چی می شه! 

من یه دوره از زندگیم بود خیلی درگیر یه مشکلی بودم  بعد برای اینکه بهش فکر نکنم شروع کردم همش ذکر می گفتم تصور می کنی یک سال فقط ذکر می گفتم!  

خواص انواع ذکرها رو می خوندم!  و مدام ورد زبونم بود!    حداقلش اینه که باعث می شه به مشکلات فکر نکنیم و یه مقدار آرامش پیدا کنیم! 

یا ارحم الراحمین
ممنون گلم منم انجام میدم

گلم  اگه پیامبر اعظم خونه  پیدا کردی حتمااا جابجا شوو، اونجا  یه  شهرک آباده همه امکاناتی داره،  با  اونجایی که  زندگی  میکنی زمین  تا آسمون  فرق میکنه..  حتماااا برووو