2777
2789
عنوان

جییییغغغغغغغغ بیاییییددددد😰😰

98 بازدید | 9 پست

عنوانو نمبدونم چرا اینطوری زدم خودمم علتشو نمیدونم😂

شما اگه ب پارتنر یا نامزدتون وقتی سرکار باشه یه پیام عاشقانه بفرستید و اون یکی دوساعت جواب نده پشت بندشم بازم پیام میفرسید یا منتظر میمونید جواب بده بعد ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیامو حذف میکنم😐

حذف چرا ؟ اس ام اس سادس اخه پیامکیه 

بعد سرکاره 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

زنگ میزنم اول آخرشو یکی میکنم ببخشید اخلاق ندارم

حتی اگه بدونی سرکارم باشه ؟ تو رابطه ای خودت ؟

بله من برام مهمه الویت باشم آره

ینی میگی من باهاش دعوا کنم ؟ چندبارم باهاش حرف زدما میگه مشتری دارم ولی خب یه چیزی فهمیدم ک جز شخصیتشه این رفتارا

ینی میگی من باهاش دعوا کنم ؟ چندبارم باهاش حرف زدما میگه مشتری دارم ولی خب یه چیزی فهمیدم ک جز شخصیت ...

مشتری داشته باش وقت نداره جواب بده یه پیام 

ببخشید تو کتم نمیره مگه میشه 

سر عمل قلب باز که نبوده 

دعوا نکن من نمیتونم برای زندگی شما تصمیم بگیرم ولی بگو ناراحت میشی 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹