یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مسخره نمیکنن همکلاسیاتون که همه تو سطح شمان ترم بالاییا هم کاریتون ندارن برعکس ما از بزرگترین خیلی کمک میگرفتیم
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
لپ تاپ واجبه برای ترمهای اول و دوم و... رشته ی من زبان و ادبیات انگلیسی هست ک میخوام بخونم
والا زمان من باید تکالیف رو به استاد ایمیل میکردیم
تصحیح میکرد و فوروارد میکرد و مجدد دلایل داشتیم اصلاحات کنیم و بفرستیم. کلا کار با ورد و آفیس رو آدم لازم داره. ب ای کنفرانس ها باید پاورپوینت درست کنی و خببرای ارائه دادن لازم داری لب تاپ رو.
از طرفی شما بخوای دیکشنری هم چک کنی مسلما آنلاین راحت تره انگلیسی به انگلیسی. اپ هایی که روی موبایل هست دیکشنری کامل و جامعی نیست.
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد