2777
2789
عنوان

سال اول دانشگاه

217 بازدید | 9 پست

هرچیزی ک فک میکنید درد سال اولیا میخوره از تجربیاتتون بگید اگ میشه

ک ضایع رفتار نکنیم😑چون شنیدم سال اولیارو مسخره میکنن 

بعد لوازم تحریر نباید گرفت واسه دانشگا؟واسه کتابا یاید دفتر گذاشت یا کلاسور

مسخره نکنیدواقعا روم نمیشه از ادما اطراف بپرسم 

im sad🥀💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دفتر های پاپکو بخر که بزرگه و جلد داره و اینکه میشه برگه هاش رو جدا کرد و جابه جا کرد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

لباس هم مناسب دانشگاه بپوش نه مناسب مهمونی :)

یه کوله پشتی هم لازم داری که کتاب و دفتر سایز برگه آ۴و همینطور لب‌تاپ توش جا بشه. (کوچولو نباشه)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

مسخره نمیکنن همکلاسیاتون که همه تو سطح شمان ترم بالاییا هم کاریتون ندارن برعکس ما از بزرگترین خیلی کمک می‌گرفتیم 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
لباس هم مناسب دانشگاه بپوش نه مناسب مهمونی :) یه کوله پشتی هم لازم داری که کتاب و دفتر سایز برگه ...

لپ تاپ واجبه برای ترمهای اول و دوم و...

رشته ی من زبان و ادبیات انگلیسی هست

ک میخوام بخونم

لپ تاپ واجبه برای ترمهای اول و دوم و... رشته ی من زبان و ادبیات انگلیسی هست ک میخوام بخونم

والا زمان من باید تکالیف رو به استاد ایمیل میکردیم

تصحیح می‌کرد و فوروارد می‌کرد و مجدد دلایل داشتیم اصلاحات کنیم و بفرستیم. کلا کار با ورد و آفیس رو آدم لازم داره. ب ای کنفرانس ها باید پاورپوینت درست کنی و خببرای ارائه دادن لازم داری لب تاپ رو.

از طرفی شما بخوای دیکشنری هم چک کنی مسلما آنلاین راحت تره انگلیسی به انگلیسی. اپ هایی که روی موبایل هست دیکشنری کامل و جامعی نیست.

والا زمان من باید تکالیف رو به استاد ایمیل میکردیم تصحیح می‌کرد و فوروارد می‌کرد و مجدد دلایل داشتی ...

اوووووه.... ممنون گلم

پاور پوینت رو نمیتونم   چرادروغ....

کلا تو کار با لپ تاپ زیاد قوی نیستم