2777
2789
عنوان

خواب مادر بزرگم

71 بازدید | 6 پست

به طور وحشتناکی از کسی که عاشقش بودم و اون دیگه عاشقم‌نیست حرص خوردم ..وقتی حرص میخورم صورتم مثل کسایی که حساسیت دارن  قرنز میشه  انگار پوستم کنده میشه خیلیییییئییی دیروز حرص خوردم

شب خواب مامانوبزرگمو که فوت شده دیدم کنار نشسته سردم شده بود پتو روم کشیدو گفت خودتو پیر کردی مگه ارزششو داره؟؟؟؟ ولش کن انقدر غصه نخور

سرمو رو شونش گذاشتم حالم بد بود 

خدا رحمتش کنه.حتما ناراحتته که اینجوری خودتو داری اذیت میکنی اونا عالم واقعیو دیدن وقتی میگه ارزششو ...

پسره دو سال خونمو ت  شیشه کرد دیروز تا حد مرگ حالم بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام صورنم تاول زده انگار خدا لعنتش کنه

میفهمم منم چند روز پیش مادر شوهرم بدجور حالمو گرفت اینقدر حالم بد بود صورتم اینجوری شد.یعنی پسرم که کوچیکه تا دیدمنو گفت مامان چرا صورتت اینجوری شده