2777
2789
عنوان

تولد یک‌سالگی پسرمه ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 86 پست
من تا تولد ۳ سالگی صبر کردم و ۳سالگیشو گرفتم همه رو دعوت کردم اینجوری خود بچه هم درک میکنه تولد چیه

من دوست دارم یک سالگیشو بگیرم بعدش تا سه جهار سالگیش نگیرم تا یکم بزرگتر بشه بفهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر خودتون اعتقاد دارید که خب نمیشه کاریش کرد باید از همین راه هایی که دوستان گفتن استفاده کنید ولی ...

نه عزیزم به خاطر محرم صفر دلم نمیاد چون تولد بدون اهنگ و شادی و بزن برقصم بی مزه ست ...

ی مهمانی خانوادگی بگیر

بقیم باشن که براش کادو بیارن

به دل خودتم نمونه فقط بزن برقص نباشه

بعد که یجاباهم بودید بزن برقص کنید به بهانه ی تولد 

تم بچین عکس بگیر 

سخت نگیر میشه بی بهانه شادبود

غم اربابمون خیلی سنگینه دعاکن تنش سالم باشه این غصه نداره گل

تولدش مبارک و پرتکرار

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
فکر کردم واسه تاپیک گزارش زدی⚘⚘

فکر کن 😂😂

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه