2777
2789
عنوان

تولد یک‌سالگی پسرمه ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 86 پست
سلام منم هم محرم بود هم تعزیتی بودیم خودم تو خونه تولد براش گرفتم دوسالشه کلی ذوق زد کسی هم نبود ...

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

میشه این پستمو تو این تاپیک حذف کنید لطفآ

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تولد بزرگ فقط خودت رو خسته میکنه،بچه هم اذیت میشه تو شلوغی و بیشتر نق میزنه،به نظرم تولد فقط بع ...

اینم فکر خوبیه اابته به قول شما بچه تو این سن بیشتر کلافه میشه ولی چون اولین ساله یه حس و حال دیگه داره تولدش

سلام منم هم محرم بود هم تعزیتی بودیم خودم تو خونه تولد براش گرفتم دوسالشه کلی ذوق زد کسی هم نبود ...

خیلی عالی ان شاالله خدا حفظش کنه ..شما یک سالگیشو چطور گرفتین واسش که بقیه هم باشن؟؟

خیلی عالی ان شاالله خدا حفظش کنه ..شما یک سالگیشو چطور گرفتین واسش که بقیه هم باشن؟؟

یک سالگیشم میشد روز تاسوعا

تو باغ برادرم گرفتم البته یه هفته قبلش

خانواده هامون همه بودن

بدون موزیک

ولی با تم و همه چی

ببخشید میشه نی نی یارو تگ کنید اون پستمو پاک کنه

دیر دیدید موند نشد پاک کنم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
من ک تولد ی سالگی پسرم تو محرم بود میخام تو این هفته ها بگیرم 😂😂😐

شما اقوام تزدیک رو منظورم پدر مادر و خواهر برادرا رو دعوت میکنین ؟؟ برای شام و جشن و کیک و اینا؟

منم تولد یک سالگی پسرم افتاد شب عاشورا وایی حتی کیکم نگرفتیم واسش حستو درک میکنم

خیلی بده اصلن ادم غصه ش میشه واسه بچه...اخه بقیه تولد یک سالگس رو معمولا مفص میگیرن اما طفلی بچه های ماها ...

منم شاید ببریم‌همون اتلیه شایدم همون بعد صفر واسش جشن‌مفصل گرفتیم 

پسر منم تو محرم ب دنیا اومد. دو روز دیگه تولدشه. ما هرسال قبل محرم براش ی جشن مفصل میگیریم. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡