2777
2789
عنوان

تولد یک‌سالگی پسرمه ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 86 پست
یک سالگیشم میشد روز تاسوعا تو باغ برادرم گرفتم البته یه هفته قبلش خانواده هامون همه بودن بدون موز ...

زنده باشه کوچولوتون سایه تون بر سرش مستدام ..فکر کنم پاک شده ..ببخشید من دو نه دونه نظرات دوستان رو داشتم ریپلای میزدم تا رسیدم به شما دیر شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشه کوچولوتون سایه تون بر سرش مستدام ..فکر کنم پاک شده ..ببخشید من دو نه دونه نظرات دوستان رو ...

مرسی

اشکال نداره

نی نی یار پاک کرد

تولد گلپسرتونم مبارک

مهرش روز افزون

طالعش بلند

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مممونم گلم نظرت مگه ببریم شام بیرون تو خونه نباشه بزن برقص و اهنگ نباشه به قول شما کیک و شام فقط

عزیزم چه اشکالی داره یه آهنگ بچگانه تولدت مبارک براش پخش کنید کیک و شام بخورید اطرافیان هم دعوت کنید  

راستش من اینقدر درگیر خود بچه ها و شام دادن میشم هرساله یادم می‌ره آهنگ بزارم خود بچه ها صداشون کافیه جیغ زدناشون🤣

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
عزیزم سخت نگیر.تولدش شام با شوهرت برید بیرون .کیک هم سفارش برید.کاری کنید حسابی بهتون خوش بگذره.بیکا ...

نه من حالا دلیل دیگه م هم اینه بچه های خواهر شوهرا و برادر سوهرام زیادن ...اونا تولد میگیرن ما همیشه هدیه میبریم بعد تولد بچه من که رسیده نمیشه  جشن گرفت ازینم ناراحتم   

عزیزم ببر آتلیه یه کیک کوچیک هم بخر برا سه تاییتون اگر خیلی جشن برات مهمه بعد صفر انشاالله بگیر

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ی مهمانی خانوادگی بگیر بقیم باشن که براش کادو بیارن به دل خودتم نمونه فقط بزن برقص نباشه بعد که ی ...

ممنون عزیزم سلامت باشی واسه همین دلم نمیاد جشن بگیرم‌تو این ایام 

شما اقوام تزدیک رو منظورم پدر مادر و خواهر برادرا رو دعوت میکنین ؟؟ برای شام و جشن و کیک و اینا؟

شاید خواهرمو و خواهرشوهرمو یکی دو تا از بچه های فامیل شوهرم رو بگم مامانم سر گرم مریض داریه فکر نکنم بیاد