2777
2789
عنوان

کیا پوستشون خشکه 🙁

133 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من پوستم خیلی خشکه مرطوب کننده نزنم پوسته پوسته میشه بعضی وقتام بالای لبم پایین بینی یعنی کوچولو کوچولو قرمز میشه خیلی پررنگ نیست ولی میشه پوست پوستم میشه چند وقت پیش تاپیک زدم یکی از دوستان گفت بتامتازون بزن میزنم خیلی خوب میشه ولی نزنم طول میکشه تا خوب شه . آیا شما هم که پوستتوت خشکه اینجوری میشید؟😭

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

مال من زیاد نییت

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  خیلی موستم خشکه 

باید روتین  مخصوص مدستتو داشته باشی 

صورتتو  روزی یک بار با   شوینده مخصوص  پوست خشک بشور 

بعدش سریع آبرسان و نرطوب کننده مخصوص پوست خشک بزن 

از صابون استفاده نشه

بوی لیمو  میاد  ،  انگار قراره  از ته دل بخندیم....
من  خیلی موستم خشکه  باید روتین  مخصوص مدستتو داشته باشی   صورتتو  ر ...

من یدونه صابون دارم نوشته برای پوست های خشک گلیسیرینه هستش اونو میزنم ولی بعدش حتما مرطوب کننده میزنم 

نه در این حد همیشه سعی می کنم  از ماسک آب خیار گلاب ژل الوورا و ویتامین Eاستفاده کنم البته ی ...

اره الوورا خیلی خوبه یه مدت میزدم منم 

من یدونه صابون دارم نوشته برای پوست های خشک گلیسیرینه هستش اونو میزنم ولی بعدش حتما مرطوب کننده میزن ...

اصلا صابون تحت هیچ عنوانی نباید بزنی      درمانتو گفتم 

بوی لیمو  میاد  ،  انگار قراره  از ته دل بخندیم....
خشکم خیلی بده جفتش بده😂

ببین یه چیزی بهت میگم استفاده اشون کن بعد دعام میکنی من خودم پوستم شدید خشک بود. فوم شستشوی صورت پوندز رنگ صورتیش حتما بگیر مخصوص پوستهای خشک بگو بهت بدن از لوازم آرایشی ها بگیر هر صبح صورتت بشور بعدم روغن آرگان بزن پوستت مثل پوست بچه ها لطیف میشه صابون اصلا نزن

ببین یه چیزی بهت میگم استفاده اشون کن بعد دعام میکنی من خودم پوستم شدید خشک بود. فوم شستشوی صورت پون ...

مرسی عزیزم