2777
2789
عنوان

تیپم چطوره؟ دارم با شوهرم میرم دِدِر😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 123 پست
نمیدونم شاید اصل داستان راست بود ولی این خیلی شاخ و برگ داده بود مثل رمان بود😶

آره خیلی با جزئیات بود دلم برای خودش وبیشتر برای سیاوش خوند چقدر پدر ظالمی داشت واقعا

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گیساتو نکشیدم   گفتم هرکس با عقاید خودش زندگی میکنه الان این دعواس؟ عجب

گفتم نظرمو دادم میفهمید نظر یعنی چی ؟؟!!!

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

نه عزیزم فقط شما میفهمی چی میگی ول کن دیگه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نگفت که راجب دین نظر بدی

گفت خوبه یا نه

تو اومدی بحثو عقیدتی کردی

ولی بازم من معذرت میخوام اوکی؟خوش باشین

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
بابا ول کنید اون رفت ددر شماها سر موهاش دعوا میکنید بیخیال🤣

یه چی گفتم مگه خانوم های امر به معروف ول میکنن یقمو اه

نه عزیزم فقط شما میفهمی چی میگی ول کن دیگه

خدایاا مگه با تو بودم الان؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چه قد بیکارین که میاین ریپ میزنین دنبال دعوایین بابا سایت تبادل نظره بفهمید اینو 

نگفت که راجب دین نظر بدی گفت خوبه یا نه تو اومدی بحثو عقیدتی کردی ولی بازم من معذرت میخوام اوکی؟خ ...

خوب من عقیدتی کردم شما چرا ریم میزنی کشش میدی شب شمام خوش