2777
2789
عنوان

تیپم چطوره؟ دارم با شوهرم میرم دِدِر😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 123 پست

بزار بزار

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
امضامو بخون گیسامو ول کن با شما نبودم 

منم گیساتو نکشیدم  گفتم هرکس با عقاید خودش زندگی میکنه

الان این دعواس؟

عجب

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه محجبه هستم

دوباره بزار

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
آخه محجبه هستم

بزار دیگ

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
چرا ترکید؟؟؟ من ک باور‌ کردم اخه چرا باید دروغ بگه  تو تاپیکای دیگه اش هم راجع به شوهرش یا دخت ...

نمیدونم

شاید اصل داستان راست بود ولی این خیلی شاخ و برگ داده بود مثل رمان بود😶

🦦🔥
به اعتقادات دیگران کار نداشته باشیم اگه کسی برعکس اینو بهتون بگه واکنشتون چی خواهد بود؟!!!

شما هم به کامنت بقیه کار نداشته باشین و سرتون تو کامنت خودتون باشه اسی نظر ار تیپش خاس و من نظرمو دادم با شما هم نبودم

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
آخه محجبه هستم

یکبار دیگه بزار من ندیدم

آفرین به شما که محجبه هستی 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
بچه ها ببخشید دلم میخواست با کلی عشق جواب همه رو میدادم اما همسر آمممد😁😁😁شبتون بخیر و خوشی 

یبار دیگه بزار تیپتو زود بردار 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مسخرمون کردی