2777
2789
عنوان

تیپم چطوره؟ دارم با شوهرم میرم دِدِر😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 123 پست
آی منم با اینکه داستانشو باور نکردم کاربری اش هم ترکید😐

چرا ترکید؟؟؟

من ک باور‌ کردم اخه چرا باید دروغ بگه  تو تاپیکای دیگه اش هم راجع به شوهرش یا دخترش گفته

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

تیپتوبزارخانوم گل

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبازه بزاز ببینیم

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

من ندیدم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
من خوشم نمیاد روسری و سفت و محکم ببندی یزره بزا موهات معلوم باشه با ۴ تا دونه مو اون ور کسیو سلاخی ن ...

به اعتقادات دیگران کار نداشته باشیم اگه کسی برعکس اینو بهتون بگه واکنشتون چی خواهد بود؟!!!

خدایا شکرت💫🌱🧡
من خوشم نمیاد روسری و سفت و محکم ببندی یزره بزا موهات معلوم باشه با ۴ تا دونه مو اون ور کسیو سلاخی ن ...

خب همون یه ذره موهه خیلی آدمو خوشگل تر میکنه دیگه😄😄😄

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖