2777
2789
عنوان

مرغ منجمد

11638 بازدید | 57 پست

سلام دوستای گلم.شرکت همسرم ۱۲تا مرغ منجمد داده.کسی از مرغ منجمد استفاده میکنه؟سری قبل که دادن انگاری کمی بو داشت بچه هام نمیخوردن.میشه بگین اصلا میشه خورد یانه؟

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

اگه دوس ندارین یه نذری درست کن باهاش بده ب فقرا

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

من خوشم نمیادتاریخشون ببین معمولاچندماه ازکشتارشون میگذره اماخیلیامیخورن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه دوس ندارین یه نذری درست کن باهاش بده ب فقرا

عیزم سری قبل ها میدادم صدقه بشه.شوهرم این دفعه میگه یه جوری بخوریمش میگه وام گرفتم دو سه ماه باید با کم سر کنی

عیزم سری قبل ها میدادم صدقه بشه.شوهرم این دفعه میگه یه جوری بخوریمش میگه وام گرفتم دو سه ماه باید با ...

خوب ادویه بزن اون جوری کمتر اذیت میشی باپیازوسیرفراوون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خوشم نمیادتاریخشون ببین معمولاچندماه ازکشتارشون میگذره اماخیلیامیخورن

عزیزم تاریخ که داره معتبره 

عیزم سری قبل ها میدادم صدقه بشه.شوهرم این دفعه میگه یه جوری بخوریمش میگه وام گرفتم دو سه ماه باید با ...

بزار فریزر اول تاریخ انقضاشو نگاه کن. بعد با کلی فلفل دلمه ای و پیاز و زعفرون موادخورش کن ک بو نده و کم کم کبابشون کن. تو این گرونی همه چی باید بخوریم دیگه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
خوب ادویه بزن اون جوری کمتر اذیت میشی باپیازوسیرفراوون

پس میشه خوردشون .عکسشو گذاشتم شما از اینا می‌گرفتیم تاحاللا.

[QUOTE=249888325]عزیزم تاریخ که داره معتبره [/QUOTEمیدونم تاریخ داره وامامثلاتوخردادکشته شدن  دروغ دولت وقتی کمبودمیشه یا نزدیک عیدبیشتریخ زده میاره، ودیدم خیلیامیخرن وبیشترتالارا ورستورانا وادارات وایناازهمین یخ زده هابراغذااستفاده میکنن

پس میشه خوردشون .عکسشو گذاشتم شما از اینا می‌گرفتیم تاحاللا.

نه عزیزم  اتفاقامیخواستم بپرسم کدوم شهرید 

بزار فریزر اول تاریخ انقضاشو نگاه کن. بعد با کلی فلفل دلمه ای و پیاز و زعفرون موادخورش کن ک بو نده و ...

گلم پس شما میگین همشو یه باره تمیز کنم.مزه دار کنم بزارم فریزر.بعد گفته بعد یخ زدایی دوباره منجمد نشه.ضرری نداره اینطوری؟