2777
2789
عنوان

وزوز گوش ضربانی

33 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین

من توی ایام عید 1 ماه و نیم کامل گوش راستم بی دلیل کیپ شد انگار توش هوا رفته بود، بعد از اون گذشت و خود به خود خوب شد ولی همون گوشم گاهش صدای باد مثل هوهو و ضربان قلب میده دستمو میزارم رو رگ گردنم قطع میشه قبلا نوار گوش دادم اوکی بود تو ایام عید دادم ولی الان دارم میرم دکتر اما استرس دارم شما سابقشو داشتین بدونین از چیه اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ از عروق گوش نیست؟

نه عصبیه.منم دارم سالهاس.بنا به حال روحیم کم و زیاد میشه.منم نوار گوش و ام آر آی و کلی ازمایش دادم.گفت چیزی نیس.سالمی.تجربه من.اول خودتو اروم نگه دار دوم مولتی ویتامینی بخور که مجموعه ویتامین های ب رو داشته باشن.بهتر میشه.

آره من یروز باد میومد بیرون بودم اینجور شدم ،یه بار شستشو ،یبارم ساکشن کردم خوب شد ،ولی کیپ شدن رو اعصاب یه کم سرد بشه کم وبیش پیش میاد ..صدای باد هم خوب شد ..ولی هوا سرد بشه شاید دوباره پیش بیاد ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نه عصبیه.منم دارم سالهاس.بنا به حال روحیم کم و زیاد میشه.منم نوار گوش و ام آر آی و کلی ازمایش دادم.گ ...

البته راست میگی عصبی میشم یا استرس میگیرم شدید میشه، چه کرد این زندگی با ما....