2777
2789

بنظر شما؟؟؟؟

مخصوصا خانم کارمند

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقو شوکر اسپره فلفل آینه ادامس

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اینه 

دستمال کاغذی 

عطر 

رژلب 

ضدافتاب 

الکل یا پد الکلی 

خودکار 

شارژر یا پاور بانک 

هندزفری 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اسپری فلفل عطر لوازم ارایشی ک لازم داره و پد مرطوب کننده خوراکی مفید و کوچیک شارژر

اسپری فلفل بنازم 

منتها ازم گرفتن بدبختم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

پد بهداشتی

بادبزن برا مواقعی ک گرمه

ادامس برا مواقعی ک دهن بو میده

آینه برا مواقعی ک خود خوشگلمونو ببینیم

بالم لب

کلید و سوییچ و پول نقد و کارت بانکی

شکلات برا مواقعی ک قندمون میوفته

و یه بسته بیسکوییت

عین خانم شیرزاد مفصل توضیح دادم🥰😂

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
چاقو شوکر اسپره فلفل آینه ادامس

یاحضرت لات مگ‌میخاد بره چاقو کشی این همه سلاح 😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️