2777
2789
عنوان

زنداداشم همش خونه بابام ایناس..

1311 بازدید | 50 پست

سه ماهه عقد کردن. دختر خوبیه و واقعا دوسش دارم. خدا شاهده این حرفی ک میزنم نه از روی حسادته نه چیزی اما واقعا توی اومدنش خونه بابام اینا زیاده روی می‌کنه. کل هفته اونجاست و نهایتا یه شب خیره خونه خودشون دوباره فردا زنگ میزنه ک بیاید دنبالم یا به داداشم میگه بیا دنبالم. بودنش خیلی خوبه پیش مادرم اما واقعا زیادی میاد. جوری ک الان رفتارش با داداشم و رابطشون انگار چن ساله عروسی کردن. منم از وقتی میبینم اون همش اونجاست کمتر میرم چون مادرم گناه داره واقعا همش درحال تدارکه‌ . نهایت کمکش به مادرم فقط شستن ظرفه 

امروز غروب رفته خونه باباش دوباره فردا صبح قرارع بیاد. حالا مامانم بهم گفته بعد زایمان بیا خونه خودمون تا ازت نگهداری کنم ولی بخاطر حضور همیشگی زنداداشم نمیخام برم. چکار کنم آیا 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضور اون مانع حضور شما نمیشه ها به خودت داری سخت میگیری 

مال ما برعکس بود همسرم هفته ای یک بار میرفت خونشون سر میزد دوباره میومد خونه ما میموند حتما اونجا راحتترن وحتما خود داداشت بهش اصرار میکنه که بیاد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه برو . شاید اونم کمتر بیاد.. ولی کلا برای خودشم خوب نیست این همه رفت و امذ

ن بابا همش میاد ‌‌بخدا سه ماهه من مادرمو تنها ندیدم درست حسابی  

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

حتما مامانت خانوم محترمیه درست مثل مادر شوهر من.عاشق خونه مادرشوهرمم.😍عزیزم از صاحبخونه روی باز دیده اونجارو مثل خونه خودش میدونه.چه اشکالی داره وقتی هردو طرف راضی هستن 

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
چیکارش دارین خب میدونی چیه از علاقه زیادش ب داداشته دلش نمیخا ازش دور باشه 

ببره خونه ی خودشون

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

شابد داداشت دوست داره بیاد عزیزم 

منم نامزد بودم شوهرم میگفت،میخوام پیشم باشی شبو دوس داشتم کنارش بمونم 

به زور میگفتم ببر منو خونمون الکی میگفت بنزین ندارم یا بهونه های مختلف ک منو نبره...

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️

خانوادش چیزی نمیگن؟ 

خودش چی فکر نمیکنه خیلی زشته 

عجیبه واقعا چندسالشع 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍