2777
2789
عنوان

زنداداشم همش خونه بابام ایناس..

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 50 پست
من جرأت ندارم حرف بزنم بابا شر میشه. آخه آدم گاهی دوست داره با مادرش تنها باشه . این همش اونجاست. وا ...

مادرت کلافه نمیشه؟ 

اومدیم حرفی حدیثی تو خونه بود نخواستین عروس بفهمه 

یا مادرت خواست راحت باشه 

یا یه شب غذا درست نکنه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حق شماست که بری.

من جای مادرتون کلافه شدم هر چیم که باشه خونه آدم حریمشه دوس داره یه وقتایی تنها باشه داداشت باید مدیریت کنه این رفت و آمدا رو

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

مادرت کلافه نمیشه؟  اومدیم حرفی حدیثی تو خونه بود نخواستین عروس بفهمه  یا مادرت خواست را ...

دقیقا معضل شده شام و ناهار . مامانم و بابام ناهارا تنهان یه وقتایی دوست دارن حاضری بخورن ولی این همش اونجاست و مادرم محبورع غذا بزاره

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
دقیقا معضل شده شام و ناهار . مامانم و بابام ناهارا تنهان یه وقتایی دوست دارن حاضری بخورن ولی این همش ...

مامانت باید یکم مادرشوهر بازی دراره😂😂😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
آخه اندازه داره. داداشم کل روز سر کاره شب میاد. واقعا مادرم فرسوده میشه 

چندسالشه؟ چقد سبکه .پدر و مادرش نمیگن زشته انقد نرو اونجا ؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حالا کافی بود بگه مادر شوهرم هر روز خونمه   مادرشوهر رو میشستین میتکوندین پهن میکردین سر بند.دوتا گیره هم بش میزدین  

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
من جرأت ندارم حرف بزنم بابا شر میشه. آخه آدم گاهی دوست داره با مادرش تنها باشه . این همش اونجاست. وا ...

چی بگم، نه میتونی حرفی بزنی نه میتونی کاری کنی!! 

من بودم اینقدر کم محلی میکردم تا خودش خسته بشه😂😂که از این به بعد تا دید من اومدم دیگه نیاد😁

چندسالشه؟ چقد سبکه .پدر و مادرش نمیگن زشته انقد نرو اونجا ؟

۲۲ سالشه. پدر مادرشم صداشون درومده ولی این همش اونجاست متوجه نمیشه ک زشته و زحمته 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
دقیقا معضل شده شام و ناهار . مامانم و بابام ناهارا تنهان یه وقتایی دوست دارن حاضری بخورن ولی این همش ...

من بودم تیکه مینداختم اصلا اینطوری تحمل ندارم عصبی میشم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دوران نامزدی شیرین ترین دورانه ولی به لطف خونواده هامون بدترین دوران واسه منو همسرم بود بذار خوش باشن این دوران هم زودی میگذره مطمئن باش اگه به مامانت سخت بگذره خودش میگه