2777
2789
عنوان

هرجا برید قبلش از شوهرتون اجازه میگیرید 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 46 پست

اجازه نمیگیرم ولی اطلاع میدم 

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

دوست ندارم خیلی زیاد اجازه بویرم یا حتی اطلاعات بدم

ولی ناراحت میشه اوایل سختگیری بیشتری داشت الان بهتره میگه باید بدونم کجا میری بیشتر منظور اطلاع دادنه میگه شاید اتقاق افتاد من بدونم کجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه که نه

بهش زنگ میزنم میگم دارم میرم فلان جا

خیییییلی کم پیش میاد مخالفت کنه بگه نه نرو

متقابلا همسرمم هر جا میره به من خبر میده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

صرفا اطلاع همون خیلی وقتا یادم میره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه جای جدیدی بخوام برم که بطور روزمره نمیرم میگم بهش قبلش. اما خرید و بانک و خونه مادرم و مسجد و اینا رو نه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اطلاع میدم گاهی هم نمیگم میرم بعد میگم رفتم فلان جا عادت نشه براش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بعضی جاهارو سختیم میشه میزنگم ک اگه وقت داشت منو برسونه، یه جاهایی رو اطلاع میدم مثلا میگم دارم میرم فلان جا و امکان داره دیرتر برسم خونه، بعضی جاهام ک لزومی نداره ازنظرم. 

چنین مردی با زنش مثل یه بچه صغیر یا مثل یه اسیر و گروگان رفتار میکنه نه یه همسر.چطوری خانواده ها و خود دخترا به این ازدواجا راضی میشن فکر کن طرف رو تا حالا نمیشناختی و تو زندگیت هیچ اثری نداشته حالا در ازای یه غذا و لباسی که میده کل اختیار زندگیت میفته دست اون پسر مثلا ممکنه نزاره خونه پدر و مادرت بری یا حتما موافقت اونو جلب کنی واقعا بدترین اشتباهه یه زنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.