2777
2789
عنوان

کم آبی در همدان

448 بازدید | 57 پست

سلام خدمت همشهریان عزیز و همچنین دوستان گلم در نی نی سایت خواستم برای دوستانی که در جریان نیستن توضیح بدم که اینجا بی آبی و خشکسالی فوران کرده و کاملا آب همه مناطق قطع شده و حدود 2 تا 4 ساعت شاید بعضی قسمتها آب باشه که بر اساس طبقه ی منازل این شدت یا زیاد هست و یا کم! فی الحال باید احوالی گرفت از قشر زحمت کش و خانم های نمونه و پرسید چه می‌کنید با این احوالات؟ 😬🤕🤕🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت ما برای حموم هم آب گرم نداریم ناچارا دارم آب میجوشونم گرم میکنم تا حموم بریم بعدم کلی رخت شستم اونم با دست 😬 خدا مادر بزرگمو بیامرزه این یه فقره رو بهم یاد داد 🤕

سلام من همدانی نیستم ولی  چهار پنج روز مسافر شهر شما بودیم .یعنی  هرروز  به بچه هام میگفتم ببینید الان ما چه قدر سختی می کشیم دیگه مردم اینجا چقدر اذیت میشن 

ما سمت عارف قزوینی نشسته بودیم هر روز از ساعت ۹ قطع میشدن تا شب 

با اینکه بیشتر روز بیرون بودیم ولی باز سخت بود 

این چند روز همه اش آب معدنی گرفتیم ب جز روز آخر که غار علی صدر بودیم اونجا قطعی آب نبود و آب هم تمیز بود  ولی همدان ساعاتی که آب بود همش گل و رسوب 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱