ملیس۲۳ مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 عنوان شوهر دختر خالم فوت شد | مشاهده متن کامل بحث + 22915 بازدید | 193 پست دختر خالم ۲۶ سالشه الان چیکار کنه بیچاره ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 1404/08/08 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 وای عوضیچنساله شوهرت؟ ۳۴ ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8829 بنظرت کل این مدتی که با من عقد بوده با اینم بوده ؟ من فقط چند روز متوجه اینا شدم بعد دسترسی نداشتم چندوقته عقدین؟؟نمیدونم ک عزیزمچرا وقتی اونو ول نکرد اومد سمتت خودت باش با وجدانی بیدار🌱
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 چندوقته عقدین؟؟نمیدونم ک عزیزمچرا وقتی اونو ول نکرد اومد سمتت دو سال چ میدونم من که تازه فهمیدم اصلا نمیدونستم عشق سابقی داره پرسیده بودم میگفت کسی نیست و خاطر جمعمم میکرد ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 زنه کجاییه؟؟ اشنای دورشون ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8829 دو سال چ میدونم من که تازه فهمیدم اصلا نمیدونستم عشق سابقی داره پرسیده بودم میگفت کسی نیست و خاطر ... الان بروشنیوردی ک دیدی و میدونی؟؟ خودت باش با وجدانی بیدار🌱
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 الان بروشنیوردی ک دیدی و میدونی؟؟ چی ؟فقط متوجه شدم قبل من سه سال با چهار سال با این بوده ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8829 چی ؟فقط متوجه شدم قبل من سه سال با چهار سال با این بوده میگم ب شوهرت بگو ک میدونی و پیمارو دیدی خودت باش با وجدانی بیدار🌱
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 میگم ب شوهرت بگو ک میدونی و پیمارو دیدی آها قبول نمیکنه میگه مال قدیمه و بقیه جعل 😄یک بارم میگفت کمک مالی ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 میگم ب شوهرت بگو ک میدونی و پیمارو دیدی نظرت چیه دروغ میگه دیدم یک ساعت تماس بود پیام چند تایی بود جا به جایی پول بود ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8829 آها قبول نمیکنه میگه مال قدیمه و بقیه جعل 😄یک بارم میگفت کمک مالی این کتمان کردنه ادمو وسواسی میکنه..شاید واقعا برا قبله خودت باش با وجدانی بیدار🌱
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8829 نظرت چیه دروغ میگه دیدم یک ساعت تماس بود پیام چند تایی بود جا به جایی پول بود تاریخشم دیدی؟ خودت باش با وجدانی بیدار🌱
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 این کتمان کردنه ادمو وسواسی میکنه..شاید واقعا برا قبله کلیپی که به پسره فرسادع بود مال چند وقت پیشه کن ماه پیش و پیام و زنگا هم مال همین چند شب پیش ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2282 تاریخشم دیدی؟ آره ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان