زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
همینجوریش هم زیاد قرص میخورم سر سردردم ،چرا باید اینجوری شم اخه 😭😭😭
نخور الکی
منم خیلی اینطوری مشکل دارم ولی سعی کردم قهوه اینا رو کم کنم
کبدم تا حدی داغون شده سر استامینوفن لعنتی
نخور الکی منم خیلی اینطوری مشکل دارم ولی سعی کردم قهوه اینا رو کم کنمکبدم تا حدی داغون شده سر استامی ...
من خیلیییییییی این روزا استرس دارم خیلییییییی زیاددد چون کنکور تغییر کرده و تاثیر معدل هست نمیرسم همه رو بخونم وقنی هم در روز اینطور بشم که دیگه خیلی بده خیلیییی یعنی همه چیز پر