2777
2789
عنوان

کم آبی در همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 57 پست
سلام من همدانی نیستم ولی  چهار پنج روز مسافر شهر شما بودیم .یعنی  هرروز  به بچه هام م ...

الان بدتر شده جوریه که از دیشب ساعت 11 آب ما قطع شده تا الان که 8 شبه هنوز نیومده والا با بچه کوچیک چی کنم همه ذخایرمون هم تموم شده! منتظرم شوهرم بیاد بره از جایی آب پیدا کنه ظرفای نخارم مونده هیچ الان مال شام هم میاد سرش البته مال نهار یه دو َه تا قابلمه ست بقیه رو با ذخایر شستم😬😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بدتر شده جوریه که از دیشب ساعت 11 آب ما قطع شده تا الان که 8 شبه هنوز نیومده والا با بچه کوچیک ...

الهی عزیزم  واقعا از سخت هم سخت تره . 

شنیدم شهر کرد و ارومیه هم همینن 🤕

خدا کمکتون کنه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

مصرف مردم بالاست. یکساعت میرن حموم و دائم شیر بازه. اونم مسواک زدن و ظرف شستن. عجیبه تا الان زنده م ...

والله از جایی که یادمه همین بساط رو داشتیم سال 98 رفتیم لب سد تا لبش آب بود موندم اون همه آبو ما خوردیم😐😐😐 اینا اصلا فکر مدیریت بحران نیستن فقط شعار

اداره آبفا باید کار فرهنگی میکرد کا تا الان اینقدر آب اسزاف نشه.

شیر آبها رو هم باید درست کنند ، با این شیرهای فعلی دست میزاری آب با فشار میزنه بیرون و همون اول تا میایی بجنبی کلی آب هدر میره.

اصلا تو فکر نیستند. نباید همچین لوله هایی تولید بشه. یه چیزی بسازن که آب با فشار بیاد اما کم. 

به هرحال همه باید تو مصرف اب صرفه جویی کنیم متاسفانه بعضیا اصلا درکی از کم ابی ندارن دائم با اب شرب حیاطو ماشینو فرش ...میشورن ساعتها توحموم میمون وقتی بهشونم بگی طلبکارانه جواب میدن خوب وقتی کم ابی باشه همه اذیت میشن  واقعیت اینه بارش باران  زیاد مهم نیست بارش برفی که تا اخر تابستون سال بعد بمونه مهمه واین سالها دیگه برفی به اونصورت نباریده پس لطفا همگی رعایت کنیم تا خدا هم به ما رحم کنه رحماتشو نازل کنه واین بلاها از سرهممون به سلامت رد بشه 

والله از جایی که یادمه همین بساط رو داشتیم سال 98 رفتیم لب سد تا لبش آب بود موندم اون همه آبو ما خور ...

از نظر اونا مدیریت بحران یعنی مدیریت بعد از بوجود آمدن بحران کم آبی .

به مدیریت پیشگیری از بحران توجهی ندارن.

سلام ان شاالله حل بشه دیگه بی آبی خیلی بده 😔😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به هرحال همه باید تو مصرف اب صرفه جویی کنیم متاسفانه بعضیا اصلا درکی از کم ابی ندارن دائم با اب شرب ...

بد نیست امسال ملت ادب بشن که از سال بعد اینطور آب رو هدر ندهند. 

خیر سرمون مسلمون هستیم.در احادیث از ما خواستن کنار رود هم بودیم یک مشت آب رو هدر ندهیم. 

اونوقت ما مردم اینطور واسه یه مسواک زدن آب رو به فنا میدیم. 

بد نیست امسال ملت ادب بشن که از سال بعد اینطور آب رو هدر ندهند.  خیر سرمون مسلمون هستیم.در احا ...

ای کاش ادب میشدن اسرافکارا ولی فقط طلبکارتر  خواهند شد  مرحوم استاد کردوانی میگفتن  بخاطر مصرف بی رویه تو همه جای ایران دچار کم ابی شدید در کل ایران هستیم وتنها راه چاره دستگاهای اب شیرین کن باندازه ی نیاز  کل کشوره البته قیمت اب  خیلی بالامیره ولی حداقل از بحران و نابودی کشاورزی عبور میکنیم 

آره واقعا چند سال دیگه همدان و سر سبزیاش کجا میرن😥

بعضی شهرها هم زیاد فضای سبز و درخت کاشتن. اونم شهرهای کویری. الکی آب رو هدر میدن. فقط واسه اینکه بگن سرانه فضای سبز شهرمون رو بالا بردیم. نمیگن چطور اینهمه فضای سبز جنگلی رو آب بدهیم. 

نتیجه میشه کم آبی و استفاده از آب چاهها واسه آبیاری و خشک شدن آب چاه ها و ... 

اگر درختان مثمر بودند که خوب بود ، همه هم شده کاج و کاج و اکالیپتوس. 

ای کاش ادب میشدن اسرافکارا ولی فقط طلبکارتر  خواهند شد  مرحوم استاد کردوانی میگفتن  ب ...

منظور از دستگاه آب شیرین کن همون شیرین کردن آب دریاهاست... اگر بود که تا الان جهان نابود شده و خشکسالی زودتر از اینا اومده بود! این بشر فقط بفکر نابودی خودش و همه ی موجودات روی زمین هست! بعد از همه این اتفاقا میاد مدیریت بحران میکنه! مثلا موجوداتی مثل شیر و ببر و پلنگ و میلیون ها دیگه رو منقرض میکنه بعد برای حفظ نسلشون می آن ازتون توی قفس با کلی مشکلات کمبود و سوء تغذیه... بنظرم بزرگترین مشکل روی زمین همون بشره که با هزاران بلایی که سر زمین میاره داره جهان رو وارد مرحله ی آخر میکنه!