2777
2789
حق با شماست عزیزم من اصلا و ابدا منکر زحمات ایشون نیستم خصوصا اینکه ایده ی خوبی برای کسب درآمد و ا ...

واقعا اینجا دنبال نخبه میگردین ک بهش بگین زن موفق؟؟؟ زن موفق اونیه ک با چیزی ک بدست میاره احساس غرور‌نسبت ب خودش بکنه... یکی درس میخونه کنارش کار‌میکنه ب خودش میرسه و احساس لذت داره و همه چیز رو برنامه اس هم زن موفقه... زنی ک تلاش میکنه در امدی ب دست بیاره هم زن موفقه.... معیارهاتون برای همه صدق نمیکنه ک دنبال دانشمند و مهندس و نخبه باشین ... شاید اصلا شما تو زندگیتون ی زن موفق هستین

انقد اغراق چرا   بعد دکترای شریف که نتونه کارآفرینی کنه به چه دردی میخوره؟

همین دکترا ک نتونه کارآفرینی کنه به چه دردی میخوره دو سوته کشوری مثل کانادا میگیرتش و سالانه میلیاری حقوق میده جای چندغاز اینجا.

پس نگید چرا میرن!

حل شد؟تمام.

دیگه با شما بحث نمیکنم.خوش باشید با افکارتون👍🏼

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس عمیققققققق

خدااایااا این کامنت ها خیلی عجیبن :))))

یکجوری هم میگن جمع کن برو انگار برامون فرش قرمز پهن کردن

فعلا که امثال خودشون با پول و پارتی اقامت بهترین کشور هارو گرفتن

خدااایااا این کامنت ها خیلی عجیبن :)))) یکجوری هم میگن جمع کن برو انگار برامون فرش قرمز پهن کردن ف ...

بی خیال.

بحث کردن نداره.توییتر که نیست

نی نی سایته.همینه فضاش

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
واقعا اینجا دنبال نخبه میگردین ک بهش بگین زن موفق؟؟؟ زن موفق اونیه ک با چیزی ک بدست میاره احساس غرور ...

آروم باش عزیزم

آخه قربونت برم بنده اتفاقا با بیشتر صحبت هات موافقم 

اینکه یک جا نظرم متفاوت بود دلیل بر دشمنی من با شما نیست

با این صحبتت هم موافقم اما شما تلاش های این افراد رو با هم مقایسه کن

این کجا و آن کجا؟

خب هر کی خواست بره   مگه گفتیم نره؟ میگم اینها تابعیت عوض میکنن ما چرا بهشون افتخار کنیم وقتی ...

هرکسی برای خودش کار می‌کنه ... وقتی همین اسلامتون میگه ک اختیار انسان رو ازش بگیرین انسانیت اشو‌گرفتین چ معنی میده وقتی یکی اختیاری رفته پشتش بد بگین؟منظورم شخص شما نیس کلی میگم برای این خانما.... اصلا چرا افتخار کنیم ب انسان غریبه؟ توان و هدفشو داشته رفته .... اگ هر کسی هررر کسی توانایی اشو داشت مطمئن باش تعلل نمیکرد... وقتی ببینی جلوی موفقیت اتو ب هردلیلی میخوان بگیرن چرا بمونی؟ مگه چندبار قراره زندگی‌کنی ک اونم‌محبوس باشی؟؟ این همه خواننده زن داریم پر استعداد خوش صدا چرا باید محدود بشن و نتونن مجاز بخونن و درامد کسب کنن؟ همینا باعث میشه این خانمم بره وقتی معروف شد بازم بگین وطن فروش

آروم باش عزیزم آخه قربونت برم بنده اتفاقا با بیشتر صحبت هات موافقم  اینکه یک جا نظرم متفاوت ب ...

خواهشا لحنمو‌تند نخونین😅 اگ فک‌کردین بد صحبت کردم ب خاطر سوتفاهم عذر میخوام

بی خیال. بحث کردن نداره.توییتر که نیست نی نی سایته.همینه فضاش

توییترم شده پاتوق تینیجر هایی که از اون سرِ بوم افتادن و ما رو با نوداشون خفه کردن :))

ولی خداروشکر که همه جا انسان خردمند هست از جمله خودت

از آشنایی باهات خیلی خوشحال شدم  

آروم باش عزیزم آخه قربونت برم بنده اتفاقا با بیشتر صحبت هات موافقم  اینکه یک جا نظرم متفاوت ب ...

من از این حرصم‌میگیرع ک خیلی از کسایی ک نظر میدن مذهبی هستن و گاها افراطی و وطن پرست... وقتی ی زنی رفته بیشتر ب چشم اومده شهرتش موفقیتش ثروت هنگفتی هم ب دست اورده نمیتونن قبول کنن ک اینجا جایگاهی برا این زن نبوده ک پا شده رفته وگرنه میموند... 

من از این حرصم‌میگیرع ک خیلی از کسایی ک نظر میدن مذهبی هستن و گاها افراطی و وطن پرست... وقتی ی زنی ر ...

بر حسب میزان پوشش هم موفقیت یک خانم رو اندازه میگیرن :))

واااقعاا همینطوره 

جای اقایون و پیرو جوونم نیست دیگه

واااای خدااا راست میگییییاااا ایمااان آوردم  بهه بهه چقدر همه چیز عااالیه  مااااشااالله ...

این خانم رو همه می‌شناسن که شوهرش برای اقامت فریبش داد و رهاش کرده الان و پدر مادرش مجبور به مهاجرت شدن، داستان مهاجرتشو بخون بدونی چه به سرش آوردن، الان داره تبلیغ صابون و شامپو میکنه که خرجش دربیاد، خیلی داستانش طولانیه خودت برو بخون،  از سر شکم سیری رفت، و برا اینکه از اونور ساپورت بشه هر چند وقت یبار چند فحش به اینو و اون میده که یعنی از داخل نذاشتن بمونم، در حالی که پایه ثابت صداوسیما بود و هدیشو تقدیم رهبر کرد، این فک کرد آلمان باکلاسی و میره اونجا طلا به پاش میریزن ولی دید شرایط بشدت براش سخته و فرهنگ اونجا باهاش نمیسازه ، اونا اصلا به چشم غریبه میبیننش نه قهرمان ملی، نهایت یه جایزه کف دستش بذارن و والسلام، ولی اینجا ازش اسطوره ساختن بخاطر اینکه زنه، در حابی که همون ساعی که ایشون بهش حمله میکنه خیلی مدال‌های باارزش زیاری داره، حوصله تایپ بیشتر ندارم، الکی از کسی حمایت نکنید

توییترم شده پاتوق تینیجر هایی که از اون سرِ بوم افتادن و ما رو با نوداشون خفه کردن :)) ولی خداروشکر ...

قربونت برم عزیزم.

منم از آشنایی باهات خوشحال شدم دوست خوبم❤🙏🏼

توییترم شده پاتوق تینیجر هایی که از اون سرِ بوم افتادن و ما رو با نوداشون خفه کردن :)) ولی خداروشکر ...

توییتر همه‌ادما سالم و بی پول😂 اینستا همه‌لاکچری و خوشبخت😪 نینی سایت همه‌گله مند از شوهر و خواهر شوهر و خوده شوهر و صد البته حس ششم😂(استیکر گذاشتم لحنمو‌متوجه بشین😂🫂)