:)))))) اصلا متوجه نمیشم از تمام شرایط عجیب کشور و تلاش های این خانم فقط همین رو برداشت کردید؟؟؟
شرابطه عجیب؟ برا هر کی بد بود برا ایشون عالی بود، یه برنز با شانس مجدد گرفت یه آپارتمان و کلی سکه و ماشین و زمین گرفت، بجای برنز جایزه طلا رو بهش دادن، البته یادتون بمونه که همون مدال رو تقدیم کی کرد، اینا نون به نرخ روز میخورن ، هر جا بیشتر پول بدن وطن همونجاست
پس ایرانی نیستن دیگه، افتخارشم برای آمریکاست، اونا به فکر رفاه خودشونن بعد ما بهشون افتخار کنیم که ی ...
وقتی فردی که دکترای دانشگاه شریف داره؛تو خیابون مسافرکشی میکنه ؛ وقتی تو ایران راننده تاکسیامون شدن تحصیل کرده و مقامات دولتی شده پر از بی سواد و دیپلمه؛ بابت مهاجرت کسی فشاری نشید لطفاً.من هم جایی که نخوانم نمیمونم.
ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنهای زیادی تو ایران موفق هستن و شکی نیست، عکس میرزاخانی رو حذف کردن و به جاش اسم خیابون و یه مدرسه ...
تنظر من هرکسی مختاره با هرعقیده ای ک دلش میخواد زندگی کنه...اگبخوایم معیارمون رو ی چیزی قرار بدیم و همه ارو عین قیچی کوتاه کنیم ک شبیه اون بشن دیگ باید ربات میبودیم ن انسان... ممکنه منه نوعی ب اسلام اعتقادی نداشته باشم ک ممکنه شما شیفته اسلام باشین.... ولی ب هرحال دومونتو این کشور زندگیمیکنیم و ب یک اندازه اسیب میبینیم.... کسایی ک رفتن عرصه براشون تنگ بوده... انگوطن فروش بهشون نزنین... ماها نبودیم ک انقلاب کرده باشیم ک جورگرونی و فشار اقتصادی اش رو ما بدیم... با سنای کمداریم تاوانمیدیم و مطمئن باشین همه جوونا یک ب یک اشون فکر مهاجرتن بعضیا پول دارن میرن اوناییم ک ندارن میمونن و میسازن تا پول داشته باشن و بازم برن
تنظر من هرکسی مختاره با هرعقیده ای ک دلش میخواد زندگی کنه...اگبخوایم معیارمون رو ی چیزی قرار بدیم و ...
خب هر کی خواست بره مگه گفتیم نره؟ میگم اینها تابعیت عوض میکنن ما چرا بهشون افتخار کنیم وقتی سودی به ما نمیرسونن، هر کی برای منفعت خودش تلاش میکنه، پس برای هر کسی کار میکنه افتخار اونهاست چون قدرت اونها رو بیشتر میکنه، حرف من بیشتر از این نیست، بسلامت
انقد اغراق چرا بعد دکترای شریف که نتونه کارآفرینی کنه به چه دردی میخوره؟
حالا که اسم دانشگاه شریف اومد دیروز داشتم یه خبری رو میخوندم که یکی از نخبه های المپیادی دانشگاه شریف خودش،یه نوشیدنی اعتیاد آور کشف کرده بود بعد دوستش که اونم نخبه و دانشگاه شریفی هست میاد خونش از اون نوشیدنی میخوره و میمیره پیش خودم گفتم نخبه هامون به کدوم سمت میرن
من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود