به نطرتون پسری ک پرستار باشه و موقعیت و درامد خوبی داشته باشه چرا باید از ی دختر ۱۸ ساله ک تازه دیپلم گرفته خوشش بیاد؟هرچی باشه باید بره با هم سطح خودش ازدواج کنه ...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه ربطی داره یکی از بهترین متخصصای شهر ما پزشک که بود با همسر دیپلمش ازدواج کرد همه هم از حسودی داشتن میترکیدن الان خانومه فوق روانشاسی داره کنار مطب شوهرش مطب داره .
مگه میخواین همکار بشین که مرتبه شغلیتون تناقض داشته باشه پسری که دنبال همچین معیارایی باشه ازش شوهر خوبی درنمیاد.
ی کوچولو توضیح میدی از آشناییتون الان در چ حالین .چت فلان ؟
الان ک حرف نمیزنیم ولی خو از تل اشنا شدیم خیلیییی اتفاقی میگم خیلیا انگاری قسمت بود من ت ی گروه اولین بار رفتم و اومد پیویم ..اصن من پیوی هیچکس باز نمیکردم بعد درحد سلام علیک و اینا ..بعد شماره ام خاس بهش دادم و رفتیم وات و س ماه بعد بعد امتحانم که تموم شد و کنکورم دادم رفتم دیت از هم خوشمون اومد ولی ب خاطر اینکه من ب خونه اش دعوت کرد باهاش کات کردم گفتم از چشم افتادی ....ت این مدتم همیشه میگف ب خدا ازت خوشم اومدع عاسفتم و اینا البته اینم بگم من اولین رابطه ام بود و این خودشم میدونس🥲قیافه ام خوبه باورش نمیشد ک با این قیافه تا حالا رل نزدم ب پیر ب پیغمبر قسم میخوردم حالا😂😬
به نظرم فعلا عکس بده قیافتو ببینیم تا بعدا نظر بدیم 😂😂😂
نههه ت نی نی سایت عکسا رو برمیدارن پیج فیک میزنن🥲قیافه ام خوب ی کم دماعم افتاده اس اونم عمل میخام کنم چشمام درشته پوستم روشن ی کمی لپ دارم ولی از بدن لاغرم دهنمم کوچیکه😆