2777
2789
عنوان

دلیل عاشقی این پسر ب نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 50 پست
عاشق من شدع ب طاهر ولی خو تو کتم نمیرع این عاشقیش  حس میکنم من بخاطرس*کس میخاد

اوووهووو پس شهو*تی حشر*یی میزنه بالا 😂💔

حس خوبی بهش نداری ولش کن 

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵
ت اینیستا نمیبینی خودشون ریختن کلی مالیدن عکس میدن تبریک نمیگین قبولیمو فلان بهمان 😒😒

حالا ما کات کرده بودیم بعد شماره هامون پاکیده بودیم 

چن روز پیش خ اتفاقی شمارش زدم ت وات ببینم پروفش عوض کرده یا ن و این چیزا😂🥲دیدم شمارهام باز سیو کرده لست سینش مشخص دیدم بلهه باز سیو کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی داره یکی از بهترین متخصصای شهر ما پزشک که بود با همسر دیپلمش ازدواج کرد همه هم از حسودی داشتن میترکیدن الان خانومه فوق روانشاسی داره کنار مطب شوهرش مطب داره .

مگه میخواین همکار بشین که مرتبه شغلیتون تناقض داشته باشه پسری که دنبال همچین معیارایی باشه ازش شوهر خوبی درنمیاد.

حالا ما کات کرده بودیم بعد شماره هامون پاکیده بودیم  چن روز پیش خ اتفاقی شمارش زدم ت وات ببینم ...

ی‌ کوچولو توضیح میدی از آشناییتون الان در چ حالین .چت فلان ؟

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
ناجوووور🥲🥲😂

ولی من حس خوبی بهش دارم نمیدونم چرا😂💔

باورت میشه حسام بیشتر اوقات درسته 

الان 3نفرن که من باعث شدم ب کسی دوس دارن برسن تو همین نی نی سایتم بودن 😂💔

امروز خبر یکیشون بهم رسید داشتم بمولا از خوشحالی  گریه میکردم اینقد من با دختر رو پسر داغون شدم 😂💔

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵
ی‌ کوچولو توضیح میدی از آشناییتون الان در چ حالین .چت فلان ؟

الان ک حرف نمیزنیم ولی خو از تل اشنا شدیم خیلیییی اتفاقی میگم خیلیا انگاری قسمت بود من ت ی گروه اولین بار رفتم و اومد پیویم ..اصن من پیوی هیچکس باز نمیکردم بعد درحد سلام علیک و اینا ..بعد شماره ام خاس بهش دادم و رفتیم وات و س ماه بعد بعد امتحانم که تموم شد و ‌کنکورم دادم رفتم دیت از هم خوشمون اومد ولی ب خاطر اینکه من ب خونه اش دعوت کرد باهاش کات کردم گفتم از چشم افتادی ....ت این مدتم همیشه میگف ب خدا ازت خوشم اومدع عاسفتم و اینا البته اینم بگم من اولین رابطه ام بود و این خودشم میدونس🥲قیافه ام خوبه باورش نمیشد ک با این قیافه تا حالا رل نزدم ب پیر ب پیغمبر قسم میخوردم حالا😂😬

ولی من حس خوبی بهش دارم نمیدونم چرا😂💔 باورت میشه حسام بیشتر اوقات درسته  الان 3نفرن که من ب ...

من دوسش دارم ولی خو همین چیزاش من ب شک میندازه شایدم چون اولین رلم بود خ هول بازی در میارم 😬😬😂

الان میگی ب نطرت چیکار کنم؟

نمیدونم عزیزم. ولی تخب افتاب مهتاب ندیده میخواد دیگه. میدونه دخترای دور و برش سالم نیستن.

زود تن ب ازدواج نده اول ی دوره اشنایی بگذرون فقط مراقب باش وابسته نشی

عاشق من شدع ب طاهر ولی خو تو کتم نمیرع این عاشقیش  حس میکنم من بخاطرس*کس میخاد

واسه منم عین جریان تو پیش اومد واسم  اومدم مامانمو مرخص کنم منو صدا زد ک اره شماره ای بدین واسه تکمیل پرونده گفتم شماره کیو باید بذم گف خودتونو بدین بهتره دیکه نوشتم شمارمو فرداش دیدم پیام داد بهم دیدم خیلی دیک پرو داره میشه گفتم من قصد رابطه ندارم خاستین همینجوری پیام بدین عین دوست اجتماعی وگرن ام برین😂😂😂

به نظرم فعلا عکس بده قیافتو ببینیم تا بعدا نظر بدیم 😂😂😂

نههه ت نی نی سایت عکسا رو برمیدارن پیج فیک میزنن🥲قیافه ام خوب ی کم دماعم افتاده اس اونم عمل میخام کنم چشمام درشته پوستم روشن ی کمی لپ دارم ولی از بدن لاغرم دهنمم کوچیکه😆