2777
2789
عنوان

دلیل عاشقی این پسر ب نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 50 پست
نمیدونم عزیزم. ولی تخب افتاب مهتاب ندیده میخواد دیگه. میدونه دخترای دور و برش سالم نیستن. زود تن ب ...

حالا خودش همه راهیو رفته فقط سیگار نکشیده با قلیون ت زندگیش😄بعد افتاب مهتاب ندیده میخاد عجبب....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا وکیلی دوس پسر پرستار انقد تو چشه ؟!😂😂😂

پس چرا من هر پسری بهم پیشنهاد میده یا دانشجو پزشکی یا پرستاره؟

اکهی باید بیشتر دقت کنم 😂😂

بابا مالی نیستن بخدا اشتباه میکنی انقد زوم میکنی 

الان ک حرف نمیزنیم ولی خو از تل اشنا شدیم خیلیییی اتفاقی میگم خیلیا انگاری قسمت بود من ت ی گروه اولی ...

عزیزم ببین منم همسنتم با نامزدم ۷سال دوس بودم و هزاران بار قرار رفتم ولی نامزد من مردی بود ک شناختمش و قصدشو از اول معلوم کرد.فک نکنم تونسته باشه اعتمادت رو جلب کنه چون واقعا عشقش رو حس کرده باشی ت ماه اول می‌رفتی خونش پس معلومه حس اعتماد نداده بهت .ب نظرم ی مدت هم برو دیت باهاش ولی بیرون نه خونه بشناسش شایدم ما بدبینیم ایشون میخاین خونه سوپریزت کنن .

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
ولی من حس خوبی بهش دارم نمیدونم چرا😂💔 باورت میشه حسام بیشتر اوقات درسته  الان 3نفرن که من ب ...

خب الان حست واس من چی میگه

دختر پسر نیستا

یکی قراره یه کاری انجام بده برام سخته واسم اعتماد بهش😐

ب نظرت میتونه درست انجام بده؟

نههه ت نی نی سایت عکسا رو برمیدارن پیج فیک میزنن🥲قیافه ام خوب ی کم دماعم افتاده اس اونم عمل م ...

بخدا سه نصفه شب کسی عکستو بر نمیداره بیکار نیست این همه عکس دختر دوران قاجار نیست که باز خودت میدونی 😂😂

عزیزم ببین منم همسنتم با نامزدم ۷سال دوس بودم و هزاران بار قرار رفتم ولی نامزد من مردی بود ک شناختمش ...

اوخیی خوشبتخت بشی عزیززم😍😍پسرای الان خیلیاشون دنبال رابطه ان واقعا نمیشه اعتماد کرد بهشون ...من ب خودشم اولا گفتم ک خ سخت اعتماد میکنم ب کسی ولی خو چ کنیم دیگه...

الان ک حرف نمیزنیم ولی خو از تل اشنا شدیم خیلیییی اتفاقی میگم خیلیا انگاری قسمت بود من ت ی گروه اولی ...

اصلا من با این تجربه 

همین خوندم فهمیدم چرت میکه

میخواسته بکشونت خونه فقط

😐😐😐

مشخصه بابا

نههه ت نی نی سایت عکسا رو برمیدارن پیج فیک میزنن🥲قیافه ام خوب ی کم دماعم افتاده اس اونم عمل م ...

بیخیال همه چیز یادت باشه اعتماد به نفس داشته باشی تو هر حالتی تو دختری زیباترین موجودی که خدا میتونه خلق کنه چون اگه دختر نباشه هیچ مادری نیست 

چرا دوست داره شاید چون قلبت مهربونه هم؟؟