به نطرتون پسری ک پرستار باشه و موقعیت و درامد خوبی داشته باشه چرا باید از ی دختر ۱۸ ساله ک تازه دیپلم گرفته خوشش بیاد؟هرچی باشه باید بره با هم سطح خودش ازدواج کنه ...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الان ک حرف نمیزنیم ولی خو از تل اشنا شدیم خیلیییی اتفاقی میگم خیلیا انگاری قسمت بود من ت ی گروه اولی ...
عزیزم ببین منم همسنتم با نامزدم ۷سال دوس بودم و هزاران بار قرار رفتم ولی نامزد من مردی بود ک شناختمش و قصدشو از اول معلوم کرد.فک نکنم تونسته باشه اعتمادت رو جلب کنه چون واقعا عشقش رو حس کرده باشی ت ماه اول میرفتی خونش پس معلومه حس اعتماد نداده بهت .ب نظرم ی مدت هم برو دیت باهاش ولی بیرون نه خونه بشناسش شایدم ما بدبینیم ایشون میخاین خونه سوپریزت کنن .
عزیزم ببین منم همسنتم با نامزدم ۷سال دوس بودم و هزاران بار قرار رفتم ولی نامزد من مردی بود ک شناختمش ...
اوخیی خوشبتخت بشی عزیززم😍😍پسرای الان خیلیاشون دنبال رابطه ان واقعا نمیشه اعتماد کرد بهشون ...من ب خودشم اولا گفتم ک خ سخت اعتماد میکنم ب کسی ولی خو چ کنیم دیگه...