به نطرتون پسری ک پرستار باشه و موقعیت و درامد خوبی داشته باشه چرا باید از ی دختر ۱۸ ساله ک تازه دیپلم گرفته خوشش بیاد؟هرچی باشه باید بره با هم سطح خودش ازدواج کنه ...
مردا همه اینجورین با دخترا دوس میشن ولی برای ازدواج مروارید تو صدف میخوان بعد من صد بار با پیح فیک امتحان کرده 💔😶جامعه خراب شده خدایی نمیشه با هرکسی ک بگه عاشقتم ت رابطه رفت
مردا همه اینجورین با دخترا دوس میشن ولی برای ازدواج مروارید تو صدف میخوان بعد من صد بار با پیح فیک ا ...
منم ۱۶ سالم بود عقد کردم شوهرم اون موقع ۲۶ بود.مگه میشه قبل من با کسی نبوده باشه؟ تازه چن وقته فهمیدم مجردیش با دختری دوست بوده قرار ازدواج داشتن خیلی بهم ریختم اما باز گفتم مجردی ب الان ربطی نداره. اما خب من افتاب مهتاب ندیده بودم
منم ۱۶ سالم بود عقد کردم شوهرم اون موقع ۲۶ بود.مگه میشه قبل من با کسی نبوده باشه؟ تازه چن وقته فهمید ...
این خودش ب من گف من ۶ تا دوس دختر داشتم رابطه مون اپن بود و اینا ...اصن اونوقت بود ی جور شدم ووهزاریم افتاد این من ب خاطر چیز دیگ میخواد ...ولی خودت ناراحت نکن عزیزم گدشته ها گدشته مهم این الان با تو زندگی مزکنه خوشبخت باشید همیشه😍
این خودش ب من گف من ۶ تا دوس دختر داشتم رابطه مون اپن بود و اینا ...اصن اونوقت بود ی جور شدم ووهزاری ...
اره عزیزم اما خداروشکر رابطه شوهر من با اون دختر اینجوری نبوده. وگرنه حتی اگ دوتا بچه هم داشتم جدا میشدم. نمیتونم هضم کنم ک شوهرم با کسی دیگه رابطه داشته. نمیتونم تحمل کنم میمیرم