به نطرتون پسری ک پرستار باشه و موقعیت و درامد خوبی داشته باشه چرا باید از ی دختر ۱۸ ساله ک تازه دیپلم گرفته خوشش بیاد؟هرچی باشه باید بره با هم سطح خودش ازدواج کنه ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگی واسه س..س میخاد منو میگم اگه واسه اون کار بخادت نیاز نیس ک ب ت بیاد بگه الان ت سهراب بزرگ کلی پرستار باز و با هیکل عملی و خوشگل هستن ک تازه هم دانشجو اینام هستن خودشون جون میدن واسه این کار .البته با احترام ک کلی پرستار دارن جون میکنن اونا جدا
میگی واسه س..س میخاد منو میگم اگه واسه اون کار بخادت نیاز نیس ک ب ت بیاد بگه الان ت سهراب بزرگ کلی پ ...
وای راااس میگی اصن حس خوبی ب پرستارااا نداررررررررم حس میکنم چون گرم میگیرن با هم دیگه خیلی راحتن منم حالا از این دختر حساسا پاچه میگیرم اگه طرف ب دختر دیگ نگا کنه😂البته واقعا پرستارایی هستن که چشم و دل سیرن و هدفشون سلامت حال مریضع و هرشغلی توش این چیزا هس