2777
2789

توی چند ماه پیش دو مرتبه کتک خوردم تو کتک هم لگد های محکمی تو شکمم زد

اون موقع یه درد شدید داشتم ولی دکتر نرفتم خودش خوب شد

این میتونه باعث به پارگی یا سوراخ شدن روده بشه که بعد از تقریبا از مرداد حساب کنم تقریبا 5ماهه تازه خودشو نشون داده البته من هنوز از این نظر بررسی نشدم

ولی شواهد برای من نشون میده انگار روده ی بزرگم سوراخ شده چون الان چند روزه که درد شدید زیر شکم دارم آزمایش ادرار و همه چیز دادم منتفیه

امروز فهمیدم مدام احساس درد در ناحیه ی زیر شکم و با اینکه از صبح هیچی نخوردم ولی دستشویی هم میرم دستشویی ندارم و لی یه دردی دارم که باعث شد زردآب بالا بیارم

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

پارگی روده که تو مرداد اتفاق افتاده باشه و بهش نرسیده باشی آدم همون موقع میفرسته زیر خاک....

پس چرا این درد. زیر شکمم الان با شیاف فقط آروم میشه داخل رکتوم انگار سوراخه روده ام

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا این درد. زیر شکمم الان با شیاف فقط آروم میشه داخل رکتوم انگار سوراخه روده ام

از خونریزی و عفونت ماه ها قبل باید میمردی اگه پارگی بوده...باید بری دکتر هم معاینه کنه هم سونو بشی بلکه بشه تشخیص داد