همون بود که گقت میخوام فرار کنم؟ گور پدرش روانیه ولش کن، طلاق هم نداد نداد، تو خونه راهش نده بگو قرار بود فرار کنی که، از بس ضعف نشون دادی حقیر شدی پیشش، تو که زندگیت از دست رفته حداقل ضعیف نباش و خودتو تحقیر نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه میدونم خاک تو سرم دیدم برای طلاق توافقی اونجا ثبت نام میکنن وقت مشاوره میدن و زودتر انجام میشه برا طلاق یه طرفه هم هست که زودتر بشه منه خر برداشتم ثبت نام کردم ببینم چطوریه دارم جون میدم یه دفه زنگ نزنن به همسرم واسه فضولی گند زدم
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
تحقیر توهین بی توجهی اصلا بهش اعتماد ندارم و خیلی کارای دیگه فقط مطمئنم که از من بعننوان یه ابزار ...
همه اینا راه حل داره و به هیچ عنوان طلاق راه حلش نیست.به نظرم رو خودت کار کن .وقتی خودت تغییر کنی ناخداگاه طرف مقابلتم تغییر میکنه و براش ارزشمندو محترم میشی.مشاوره هم کاری کن قبول کنه.
اینو از منی که دارم جدا میشم قبول کن که طلاق خیلی سخته ،حالا دلایل من واسه طلاق خیلی بیشتره ها ،مثلا اعتیاد به شیشه ،خیانت ،بددلی ،بیکاری ،بی پولی ،کتک و....بازم میگم طلاق سخته
همه ی زندگی ها بالا پایین دارن،هیچ زندگی بدون مشکل نیست ،اگه مهم ترین موارد یعنی اعتیاد و خیانت رو نداره یکم بیشتر فکر کن ، هردوتون کوتاه بیاین و بهم فرصت بدین شاید درست شد ،برا طلاق همیشه وقت هست
تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
عذاب وجدان؟ مگه تو زندگی کم و کسر گذاشتی براش؟ مرگ یبار شیون یبار، اینطور ادامه بدی پیر و زشت میشی ا ...
اعتماد بنفسم نابود شده خواهر ضمن اینکه همش خودمو به خاطر این شرابط سرزش میکنم همش میگم اگه من خوب بودم اینحور نمیشد اگه فلان کارو کرده بودم درست میشد و ....
اینو از منی که دارم جدا میشم قبول کن که طلاق خیلی سخته ،حالا دلایل من واسه طلاق خیلی بیشتره ها ،مثلا ...
شما از جهنم داری نجات پیدا میکنی بعد میگی سخته، طرف پول نداره، خائنه و معتاد، رسما داری با طلاق وارد بهشت میشی، خودت کار کن و به حرف احمقانه مردم توجه نکن، اگه بتونی محل زندگیتم تغییر بده، البته اگه اطرافیانت روانی هستن و بابت همچین طلاقی بخوان مثلا سرکوفت بزنن، مطمئن باش چند سال دیگه روزای خوب برات میاد و میگی خداروشکر که اون دوران تموم شد