الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم مجردم 90 درصد دخترا دارن به خاطر تغذیه بده
روزی یدونه متفورمین بخور و دوتا ویتاگنوس
من دکتر رفتم از چنتا ماما هم پرسیدم
خیلیهاشون ک دختر داشتن گفتن دخترمون اینطورین و همین دارو هارو بهشون میدیدم
باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️ از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
الان سبک زندگیها بد شده. کف خونه ها سرامیکه که خیلی سرده. غذا ها همه اماده است حتی رب گوجه... تحرک کم شده و بیشتر کارها ماشینی شده. همین باعث مشگله. چند روز پیش متوجه شدم همه دوستهام نگران بلوغ زودرس بچه هاشون هستن
خدا حفظشون کنه براتون❤ دکتر بخاطر همین پلی کیستیک گفته بود بچه دار نمیشین؟؟ منم ممکنه بعد صفر عقد ...
ممنون. من ذخیره ام هم کم بود. واقعا حس میکنم معجزه شد برام. انشالله خوشبخت بشی. زودتر اقدام کن برای بچه. من اولی ۳۰ سالم بود و دومی ۳۹. اما اگه میدونستم انقدر بد میشه حتما زودتر تصمیم میگرفتم
باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️ از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔