2777
2789
نگران نباش دوستم داشت و حامله هم شد چن ماه پیش ، منتها ببین ممکنه دیر حامله شی ولی اصلا استرس نداشته ...

منم همینطور شدم. وقتی گفتم خواست خدا بوده و باهاش کنار امدم، یکماه و نبم بعد باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا؟😭 میتونم بپرسم بچه ی چندمتونه؟ و این که به سختی باردار شدین یا راحت بود؟

توضیح دادم 

من ده سال بود باردار نمیشدم ولی خب بخاطر پلی کستیک نبود .چون همسرم اسپرمش کیفیت نداشت و واریکوسل شدید داشت 

کلی درمان کردیم و نشد ..اخرش خودم باردار شدم 

تو منی یا من تو😂 من هم خودم مشکل داشتم هم شوهرم ..حتی پروسه ای وی اف کنسل شد چون جنین نداشتیم ولی ...

وااای منم😃 دقیقا گفتن تخمک نداری که پانکچر بشی .بعد از یکماه و نبم حدودا .باردار شده بودم 

تازه دکتر ب من گف ارثی هست  و درمان قطعی و دائمی نداره باید مرتب دارو مصرف کنی من شوهرم ندار ...

نگرانی نداره هروقت قصدشو داشتی کلی راه هست..ورزش و یوگا و دارو در کنار هم خیلی کمک ب بارداری میکنه

دوستم داره دوتابچشم طبیعی باردار شد،چهار ماه یه باربار پری میشه،علایمتون چی بود؟

من علائم خاصی ندارم فقط این دفعه پریودم برای اولین بار تو زندگیم خون مشکی بود...لخته ی خون مشکی

البته پریودام خیلی هم منظم نیس، گاها ۲۰ روز یه بار گاها ۳۰ روز یه بار میشم ولی جدی نمیگرفتم تا این که این دفعه نگرانم کرد