2777
2789
عنوان

به اماما و پیامبرها اعتقاد دارید؟

3250 بازدید | 39 پست

بچها من خیلی اعتقاد داشتم ولی چندماهه بی دلیل دست خودم نیس انگار فک میکنم وجود نداشتن خواهش میکنم منو قانع کنید 😭 به وجود خدا که هیچ شکی ندارم

یبار یکی از نی نی سایتیا ک اعتقاد حتی ب خداهم نداشت گفت ما ک سالهاقبل نبودیم ،ندیدیم، اماما وجود نداشتن

من اصلا باحرف اون کاربر کوچکترین شکی نکردم و لغو دوستی زدم دیگ باهاش حرف نزدم.

ولی کلا چندماهه خیلی ازشون دورشدم لطفا بهم کمک کنید چیکارکنم مث قبل بهشون اعتقاد داشته باشم

الانم گاهی خدارو ب ائمه قسم میدم مثلا میگم کمکم کن..(موقع مشکلات)

ازطرفی شک دارم،    دست خودم نیس لطفابهم توهین نکنید، کمکم کنید ازخودم بدم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا تو قران صریح و واضح گفته که پیامبر فرستاده برامون 

وباید ازشون اطاعت کنیم 

اطیع الله واطیع الرسول و اولوالامرمنکم 

پس وقتی گفته دیگه جای هیچ شکی نیست

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

اینکه شک کنی طبیعیه والبته خوبه نشونه اینه که از عقلو منطقت استفاده میکنی تحلیل میکنی همه چیزو وهمینجور الکی هرکی از بچگی بهت هرچی گفتن کور کورانه قبول نمیکنی لازم نیست ازخودت بدت بیاد من خودمم فقط به خدا اعتقاد دارم 

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍

اصلا وقت فکر کردن به این چیزا رو ندارم که ببینم اعتقاد دارم یا نه یا دنبال دلیل برا اثبات وجودشون باشم 

شما هم اعتقاد داری اگه نداشتی با شک کردن عذاب وجدان نمیگرفتی و از خودت بدت نمیومد 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

اگ میشه،میشه تعریف کنی  شاید روم اثرگذاشت

بچه ی پسرعمه کر بود مادر زاد مادرش شب وفات امام جواد بستش به پنجره فولاد و او ن بچه واقعا خوب شده و بچست اونقدر بزرگ نشده که دروغ بگه گفت یه اقایی اومد با اسب سفیدش یه کاسه اب ریختروم گفت برو خوب شدی و اون بچه الان واقعا خوبه سمعکاشو کامل برداشته

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

من به وجودشون شکی ندارم مخصوصا پیامبر ک همه ادیان اومدنش رو گفتن .اما گاهی ک از خدا دور میشم حس میکنم از ولایتشون دور شدم و ایمانم رو از دست دادم ...اما دوباره شیطون رو لعنت میکنم و برمیگردم و سعی میکنم پیرو اونها باشم ...اما یه دسته ادم هستن از من یه مرحله جلوترن و اونها کسایی ک محبت این اهل بیت هم دارن دگتو قلبشون .خوشا بحالشون