2777
2789

سلام ممنون میشم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن، دخترم 3 سالشه و بچه ضعیفی هستش و آلرژی شدید داره و وزن نمیگیره و حالا هم نزدیک ده دوازده تا دندونش خراب شده و درد داره و طبق نظر دکتر کوشکی دندانپزشک اطفال میخوام تو کلینیک دندانپزشکی بیمارستان بقیة اله بابیهوشی عمل بشه حالا از یه طرف نگران آلرژی و وزن کمش هستم و از طرف دیگه نگران تأثیر بیهوشی روی مغز وحافظه اش و دکترش هم اصلا نظر قطعی نمیده و راهنمایی نمیکنه

دختر دوستم ۵ سالشه اونم کلی دندون خراب داشت بیهوشش کردن درست کردن دندوناشو الانم خوبه حالش ،

ب نظرم درست کردنش بهتر از نکردنشه خدایی نکرده عفونت کنه بدتره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اول خراب در اومدن فک کنم بخاطر آلرژیش بوده

آلرژی به پروئین گاوی؟

پسر منم سه سالشه خیلی آلرژی شدید داشت از همون دندون اولش که در اومد مسواک میزدم الان دیگه نخ دندون هم میزنم

دوبار هم تاحالا بردمش برای چکاپ دندوناش انقد میترسم 

خیلی سخته دندون بچه خراب بشه درکتون میکنم

دوتا خواهرای من کوچیک بودن دندوناشون خراب شد یه پدری از بابامو زن بابام در اومد بچه خودشم طفلی خیلی اذیت میشه

دقیقا الان تب شدید داره و عفونت کردن

اخی طفلی 

نگران نباش خوب میشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.