انشاالله هرچی که به صلاحته همون بشه گلم.منم متنفرم از انتظار اصلا نمیتونم صبور باشم وقتی منتظر کسی یا اتفاقی باشم
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم با اجازه ت یه سری به تاپیکهای قبلیت زدم .من ۱۵سال ازت بزرگترم به هیچ عنوان قصد نصیحت ندارم فقط به عنوان کسی که تقریبا دوبرابر تو زندگی کرده بهت میگم که تا میتونی از جوونیت لذت ببر.برو دنبال رویاهات نذار وقتی به سن من رسیدی حسرت خیلی چیزارو بخوری.عشق و عاشقی رو توی این سن فراموش کن چون فقط لطمه میبینی.برو دنبال رشته ای که دوستش داری سعی کن موفق ترین باشی توی زندگی جوری که همه حسرت تورو بخورن هرکسی رو لایق قلب پاک خودت ندون واسه دخترانگیت ارزش قائل باش هیچکسی لایق عشق تو نیس مگر اینکه برای بدست اوردنت تلاش کنه و با تو مثل یه ملکه رفتار کنه.همیشه دوس داشتم یه دختر داشته باشم اینهارو مثل یه مادر گفتم بهت
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.