لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 عنوان به نظرتون به پارتنرم پیام بدم 176 بازدید | 17 پست خودم گفتم میخوام ی مدت تنها باشم این پیام رو دادم و دیگ جوابشو ندادم که میگفت نه نرو امروز روز چهارمه گفتم بودم چهار روز ولی بعد با خودم گفتم ی هفته نباشمهیچ حرفی نزدیم این مدت خیلی دلم تنگ شده به نظرتون صبر کنم ی هفته یا نه مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~ دیروز | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 456 ۴ روز ازت بی خبره؟ گفتی تنها باشی خب حداقل سلام و احوال که میتونست بکنه در حد کوتاه کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 ۴ روز ازت بی خبره؟ گفتی تنها باشی خب حداقل سلام و احوال که میتونست بکنه در حد کوتاه نکته خوبی بود چند روز بود دعوا داشتیم سه روز اینا بعد گفتم میخوامم اف باشم تنها باشماونم ی بار زنگ زد بعدم پیام داد که نه نروفرداش صبحم پیام داد ۵ تا که داری اشتباه میکنیحالا ۳ روزه پیام نداده دیگه نظرت چیه چیکارکنم مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~
لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 بهش گفته بودی یه هفته میخام تنها باشم؟ نه گفتم فقط فردا و پسفردا و شاید روز بعدش نباشم اینطوری گفتمحالام اون تایمی که گفتم تموم شده مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 456 نکته خوبی بود چند روز بود دعوا داشتیم سه روز اینا بعد گفتم میخوامم اف باشم تنها باشماونم ی بار زنگ ز ... پیام در حد اینکه خوبی چطوری که میتونست بده،اینجوری دلتم بیشتر میرفت براش،نه پیام نده به نظرم کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
neda_bano عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1287 نه گفتم فقط فردا و پسفردا و شاید روز بعدش نباشم اینطوری گفتمحالام اون تایمی که گفتم تموم شده پس پیام بده چون خودت گفته بودی میخای تنها باشی و ارسال پیام باید از سمت تو باشه
لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 پیام در حد اینکه خوبی چطوری که میتونست بده،اینجوری دلتم بیشتر میرفت براش،نه پیام نده به نظرم اره درسته اینطوری فکر نکرده بودم بهش مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 114 نکته خوبی بود چند روز بود دعوا داشتیم سه روز اینا بعد گفتم میخوامم اف باشم تنها باشماونم ی بار زنگ ز ... 🙄🙄🙄مگ مریضی خودت گفتی بره یارو افتاددنبالت توبراش نازکردی معلومه ک پسره زده میشه ازکار بچه گونه ات پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 6663 پس پیام بده چون خودت گفته بودی میخای تنها باشی و ارسال پیام باید از سمت تو باشه اسمت نداسخیلی قشنگه
لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 🙄🙄🙄مگ مریضی خودت گفتی بره یارو افتاددنبالت توبراش نازکردی معلومه ک پسره زده میشه ازکار بچه گونه ا ... خب چیکار کنم پس😭 مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~
لاجی_مولالا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 522 من اگه بجاش بودم دیگه جوابت نمیدادم چرااا مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~
دلداده_تنها عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4081 فراموشش کن عین خودش برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی