2777
2789
عنوان

با مرد دروغ گو چه کار باید کرد

57 بازدید | 8 پست

شوهرم خیلی بهم دروغ میگه یه روده راست تو شکمم نیست همه چی رو حاشا میکنم خیلی هم پرو شده دروغاش رو میشه ولی خجالت نمیکشه واقعا خستم کرده ولی اون به من میگه تو منو خسته کردی از سوالات و پرس و جوهات بس که دروغ میگه به هیچش اعتماد  ندارم دیگه 

باید سرشو زد

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

خب حتما انقدر شکاک بودی که مجبور شده. از اول دروغگو بود؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بده . خدا کمکت کنه .طوری رفتار کن بهت اعتماد کنه و زیاد بهش گیر نده چون دروغ بیشتر میگه .مشاور ...

خیلی تمرین کردم خیلی تا میام بهش اعتماد کنم دوباره یه گندی میزنه همه می خراب میشه رو سرم هر بار که بهش اعتماد کردم خدا انگار یه نشونه جلوی پام میزاره روز از نو روزی از نو 

خوب از همون اول دروغ میگفت انگار دروغ توی خونش هست وقتی دروغ پشت دروغ باشه تو بودی شکاک نمیشدی 

چرا خب اگه دروغ جز رفتارشه خیلی بده و باید یه فکر اساسی بکنی ببینی علتش چیه. ریشه در کجا داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....